stepping skulpturelle negler hjemme

Skulpturelle negler gå hjemme. Hender og har en perfekt manikyr er viktig, ettersom hendene er våre telekort. Det finnes flere typer skulpturelle negler: porselen, gel og akryl. Skulpturerte negler kan både hjemme og manikyr sentrum. Hvis du bestemmer deg for å utføre hjemme må du ha de nødvendige produkter og følg den trinn at vi forteller deg da. Ikke gå glipp av det!

skulpturelle negler De er en perfekt løsning hvis du ønsker å se perfekt og varig manikyr. Velg hva slags &8220; spiker&8221; Det er best for deg, avhenger av flere faktorer. Det finnes flere typer skulpturelle negler: porselen, akryl og gel. Den skiller seg hverandre ved tidspunktet for materialene som brukes. Akryl består av en kombinasjon av en flytende akryl og akryl pulver. Denne type materiale blir tørket og danner et hardt plastlignende lag. Gel negler er i en mer avansert teknikk. De geler som anvendes ikke er væsker eller faste stoffer. Gelene har en tekstur som &8220; honning&8221; og tørket under UV-lamper. Til slutt må du porselen negler er laget av glassfiber og akryl ligne. Hva slags materiale jeg velge? Gel negler ser mer naturlig enn akryl resultat og er enklere å bruke. Akryl negler tendens til å vare lenger og er mer motstandsdyktig.

Hvordan Sett en skulpturert negler? Skulpturelle negler er laget fra bunnen av, det vil si at ingen tips er vant til lengre rekonstruere en spiker biting etc. Skulpturelle negler er gjort gjennom spesielle former og produkter. Neglene er støpt, de er gitt form og lengde du ønsker. Trinnene er som følger:

  1. Første lima negler og fjerner avfall. Påfør et lag emalje på alle neglene. En støpeplate drapeen akrylmonomer og en annen akrylpolymer.
  2. Bland deretter produkter for å lage falske negler.
  3. Med en børste gjør en ball på kanten av neglen.
  4. trykker produkt fall nøye med å flate litt.
  5. Med mold spiker former den nye neglen. Du må gjøre det nøye.
  6. Påfør et lag av produktet hvis du ønsker å bo mer solid og sterk.
  7. Lima overflaten av nye negler og bruke spiker du vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 75 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer