Sommeren 2016 trender hår 10 frisyrer lett og frisk


  Den enkleste og friske frisyrer for denne sommeren 2016. Denne sesongen varmt hår trender har kommet for enhver smak sikker på at du vil elske for sin enkelhet og friskhet; fra håret ned opp til Monos, gjennom alle slags former og størrelser fletting. Bet for hår og samlet det vi tilbyr og sikkert triumf kommende månedene.

  Løse hår med fletter

  Gjerne hvis du er ute etter en enkel frisyre er det ingenting som håret ned, som kan gi den formen du foretrekker det, men hvis din stil er glatt og du legger på sidene eller i nakken flere mini størrelse fletter, vil du bringe ham bohem stil Coachella-festivalen den mest flatterende touch.

  bølget hår med ornamenter

  Hvis du i stedet din stil er mer klassisk, men du har ingen intensjon om å komplisere for mye, kan du velge en store bølger håret på den ene siden og på den motsatte side stolpen ornamental stifttypen med perler, en bue eller en sommer blomst.

  lav hestehale

  Et annet alternativ for kvinner med langt hår som ikke ønsker å lide for varmt i løpet av disse månedene er lav hestehale, både glatt i midten og side despeinada, det kan være en suksess for enhver anledning.

  Chignon mini høy

  Kvinner med midi kutt De kan også gi deg en sommerlig preg på utseende med Ekstra høye chignons. Et triks som aldri unnlater å gi denne typen samlet en våt virkning, og hvis du lar en tråd ut av bun resultatet vil være spektakulære.

  hårtopp med ornamenter

  Chignon, i tillegg til vår store allierte i varmt vær, er en av de må frisyrer som aldri går ut av stilen, og andre stil, i dette tilfellet for de med langt hår, er plukket opp og legge til noen svært Original ornament.

  lav chignon

  En annen variant av den klassiske chignon går godt sentrert eller lateralt i forhold til nakkegropen, Perfekt for spesielle anledninger som en feiring; stil som romantisk og stilig alltid seirer.

  Plait root

  Braid er en av de beste alternativene når håret er samlet inn i sommer, både i allsidighet og dens lette utførelse, men hvis du er i tvil kan du se hvordan du gjør flettene av alle slag.

  Fletter rot oppsamlet

  En annen veldig smigrende stil som feier dette 2016, er liten fletter rot over hodet, noe arbeidskrevende, men også veldig sommerlig utseende, og hvis du er ferdig med disse flettene i en høy hestehale, resultatet vil være så sjokkerende som stilig.

  Semirrecogido flette

  En annen utførelsesform er å anvende den flette starte den bak hodet og føre det opp til halsen, deretter la resten av håret bundet med en lav hestehale. Trikset er å la flere løse tråder sidene av ansiktet.

  Samlet med skjerf

  En mye brukt supplement disse månedene vil være trykte lommetørklær, du kan kombinere som du vil, enten med en bue eller løs hår den båndlignende, feste en pigtail, etc. En original touch til ethvert utseende.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 1


  Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة