2016 kutt for langt hår: De beste ideene [BILDER]

Er du nysgjerrig på hva langt hår kutt for 2016 mest glamorøse og fasjonable? Vi har samlet for deg de beste ideene, de beste frisører være vår inspirasjonskilde, som har vist oss sine forslag på hoved moteshow.

Slagordet er absolutt naturlig: den langt hår er matchet, skiltes de i midten, og frisyrer myke bølger Surfer men ikke altfor definert. Selvfølgelig er det også forslag forskjøvet kutt, spesielt i fronten for å gi volum, og tilstedeværelse av pannelugg, for å gi karakter til utseende. Sjekk ut bildegalleriet til å utforske ulike ideer for å velge langt hår kutt for 2016.

Lange manes representerer alltid en symbol feminin og trollbinder så er det mange kvinner som ikke kan gi dem opp. For dem har blitt presentert i moteshow rundt om i verden, mange trender, men stikkordet er utvilsomt naturlighet. Litt bølgete hår med en meget naturlig tousled og diskret virkning, som vil mer når den kombineres med en annen trend, noe som er matchet kutt, ingen lag, men du kan rave litt foran å gi mer volum. Du kan også ta med delt i midten eller side, avhengig av din smak.

Surfer myke bølger har vært, for eksempel i parader Isabel Marant, Gucci og Blumarine, men det er også enkelte forslag frisyrer for rett hår elskere.

I dette tilfellet anbefaler vi at du kutter Smell, grønne og kropp på foran, eller åpne i sentrum, med en annen 2016 hår trend som gringe. super glatt hår med smell har vært kjennetegnet av gatewayer Isfjell og Angelo Marani.

I motsetning til hva som foregår midi klipper håret i bobs i 2016, presenterte de ideer for stylister lange Manes er enkle og lineære og ingen store overraskelser om hva vi er vant til, om ikke ved bruk av prangende tilbehør som tørklær, pannebånd, kranser eller skjerf.

Sjekk ut bildegalleri for å se alle ideer hår kutt for 2016 som vi bringer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer