ansikts flaccidity: Årsaker og Hjem Behandlinger

Det er uunngåelig at i løpet av årene, vår hud taper elastisitet og vise fryktede ansikts flaccidity. Men kan vi forsinke effekten av tidlig aldring kjenne sine årsaker og påføring av et par enkle behandlinger hjem.

Kråketær, rynker, kviser, mørke ringer og, selvfølgelig, ansikts sagging er noen av de umiskjennelige symptomer på huden vår reaksjon til tidlig aldring. Mangel på omsorg, men også soleksponering, kosthold, stresset, snus eller mangel på søvn, direkte bidrar til reduksjon av visse cellulære funksjoner fører til en økning i frie radikaler. Vedta en sunn livsstil -cuidando mat, blant andre aspekter og bruke riktig hudpleie vi kan kontrollere noen av disse faktorene, og fremfor alt, unngå skjemmende sagging.

den standhaftighet Det er et grunnleggende premiss i hudpleie og særlig ansiktspleie for å unngå tap av elastisitet, noe som i sin tur fremheve flab. Kremer (rundt øynene kremer dag og natt formler) er spesielt anbefalt når problemet er fortsatt ikke veldig uttalt. Forsterk status fibrene kollagen og elastin, gi større tetthet til vev og på den tiden, utøver en overflatespenning effekt, når de forlater på huden en tynn film som strekker seg. Det anbefales å bruke slike kremer fra 35 år.

Påfør en bestemt vare (nattkrem) før du går i dvale forsterker kosmetiske effekter av søvn. Night formler har en antiaging effekt for dets større konsentrasjon eiendeler.

Andre interessante allierte bryr ansiktshuden er serumer og løftende effekt masker. Den første, som har en høyere konsentrasjon av aktiv, lettere å trenge gjennom huden og reparerer skadede celler. Bør gjelde morgen og kveld på ren hud. Oppstrammende masker inneholde ultrahidratantes stoffer simulere små rynker. Bare bruke en eller to ganger i uken.

Det er også effektivt å ta kosttilskudd muntlig hvis sammensetning omfatter vitaminer, polyfenoler (Grønn te) Omega-3 fettsyrer, planteekstrakter og frukt. Og ikke glem ansiktsgymnastikk.

Polyfenoler og retinol

Det er to viktige ingredienser i skjønnhetspleie og fasthet i ansiktet. Det er polyfenoler og retinol. Den tidligere er en kraftig korrosjon som er til stede i mange planter (Granada, grønn te, drue ...), omfatter aktive ingredienser i kosmetikk, blir de brukt til ulike formål. Flavonoider og resveratrol forsinkelse cellulær aldring, slik at de blir inkorporert i anti-aldring kremer.

For sin del, retinol, også kjent som vitamin A, er en meget effektiv aktiv for å forbedre cellefornyelsen, redusere rynker, redusere kviser og forbedre hudens tekstur.

Diet mot sagging i ansiktet

Kosthold spiller en viktig rolle i å opprettholde en ung og glatt. Vi gir deg tre taster:

  • alltid velge ferske råvarer, sesong, og prøve dem rå eller koke litt og med minimal fett (alltid extra virgin olivenolje).
  • Følge hvitløk, løk, hvetekim, mandler, avokado, paprika, linfrø eller sesamfrø ... alle har mange dyder og er rike på antioksidanter (treg aldring).
  • Konsumere fet fisk minst tre ganger i uken (laks, sardiner, ørret ...), rik på Omega 3 fettsyrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 68


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة