Mentadent: Crean makeup tenner

Vi har mange produkter som hjelper oss til å se vakker hver dag, fra de mest grunnleggende makeup til de spesifikke produkter som skjuler mye av våre feil. Men hva med tennene? Dessverre er det glemt i verden med øyeblikkelig kosmetisk ... eller i det minste var det. Vi presenterer makeup for tennene skapt av Mentadent.

Mentadent, makeup for tennene

Hva er det?

En fin smil er den beste introduksjonen du kan ha, og at de vet veldig godt skaperne av Mentadent. Hans skapelse, Nå Hvit Touch, er en Tannbleking penn som gjør at de blir mer hvite og lyse i sekunder. Ja, det er viktig å merke seg at effekten Det er ikke permanent men som skjer med annen sminke, er det fortsatt for en begrenset periode.

Dens programmet er svært lik neglelakk, men i dette tilfellet formatet er formet som en blyant. Du vil bare gni tuppen av produktet med tennene for å skape et bleke lag og la det tørke å få et drømmende smil. Kanskje tørkefasen er en av de vanskeligste punktene, men ikke umulig å få. Vår anbefaling er å først bruke det i de øvre tennene holde leppe så ikke røre. Når det er tørt, kan du fortsette til sin søknad i de nedre tennene.

Hvem er indikert?

Mentadent Dette produktet er spesielt anbefalt for de mennesker hvis tennene har blitt gulaktig eller de er smittet av misbruk av snus eller kaffe. Selvfølgelig er det også adressert til personer som er i direkte kontakt med publikum, som vil bidra til å være ren og forbedre både deres selvfølelse og selvtillit.

nytte

  • Formatet gjør det til et produkt bærbar, slik at du alltid kan ta den med deg og bruke den når du trenger det.
  • Det gjelder i sekunder og du kan ta den med i din vanlige skjønnhet rutine.
  • Ingen bivirkninger for nå, slik at du kan bruke den med tillit.
  • Det er lett å fjerne.

anbefalinger

Vi ønsker å gjøre det veldig klart at dette produktet Mentadent Det er ikke en definitiv behandling tannbleking, men er en makeup, det vil si en midlertidig løsning og optisk så tennene kan bli hvitere når du velger. Dette betyr at i tilfelle av å ha noen tannproblemer må behandle direkte med klarerte tannlege.

Vår anbefaling er at du tar vare på tennene hver dag under noen omstendigheter. For å gjøre dette, fatter god oral renserutine pusse tennene tre ganger om dagen, ved hjelp av munnskyllevann ende opp med dårlig ånde og går til årlig avtale med tannlegen din. Selvfølgelig kan du også bruke naturlig rettsmidler for å bleke tennene eller spise mat som vil hjelpe deg å nå dine mål. Med dette får du sunne tenner, som bare bør forbedres raskt med dette fantastiske produktet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة