Frisyrer våren / sommeren 2015: De mest dristige ideer [BILDER]

Frisyrer våren / sommeren 2015: De dristigste ideer. Cooler gjelder frisyrer for vår-sommer 2015 ideer er preget av tilstedeværelsen av tilbehør som gir oss mye av glamour. Merkevarer og de mest kjente designerne i moteverdenen inviterer oss til å spille med de klassiske frisyrer. De er trenden frisyrer maxi tilbehør, musefletter, lave chignons, effekten nettet&# 8230; Mange originale ideer, som til slutt hjelper oss til å overraske og fange oppmerksomheten til alle. Er du nysgjerrig på å vite alle gjeldende trender? Les videre for å vite dem.

Horsetail

Når sommeren nærmer seg, har vi en tendens til å ønske å endre utseende, litt mer dristig med farger, og ofte, Gre med en helt ny og original måte. Så du se ankomsten av farge og varmere vær begynte å vie mer tid til oss selv. Så ankomsten av våren er det ideelle stedet å leke seg med forskjellige frisyrer og ideer nå. Prestisjetunge motemerker hjelpe oss i den forstand, fordi vi kan se de nyeste trendene i frisyrer på catwalken. Vi foreslår forskjellige ideer svært enkelt å kopiere og perfekt for sommeren. Høydepunktet frisyre er utvilsomt hesten halen. Det tar høy og naturlig og uflidd utseende. Fendi i paraden, i stedet så vi en bukt lavanriket ved bånd flerfarget skinn. Hvis du foretrekker noe enklere legger en enkel hestehale gummi svært polert for å oppnå en minimal effekt.

Turbaned frisyrer er absolutt trend denne våren / sommeren 2015, er det et forslag om signaturen Missoni og Saint Laurent. I stedet Moschino er en av bedriftene som innsats for en mer dristige frisyrer: frisyrer Barbie stilige myke bølger eller, frisyrer retro stil med masse volum på forsiden av Brigitte Bardot stil, også de satser på XXL tilbehør som slips&# 8230;. Chanel satse på mer avanserte frisyrer, men med en ekstra volum og spenner med glitter detaljer. Ulik fokuserer på å dekorere sine modeller frisyrer med vakre farger og skjerf klipp. Dolce og Gabbana create samlet inn med en lav bun og legge en rød blomst, en frisyre inspirert av den spanske folk stil. Marchesa foreslår en romantisk frisyre som takket være de kranser er oppnådd, håret er slitt løs og med mye bevegelse. En perfekt frisyre for et land bryllup. Valentino opt for semirecogidos crar med sider og fag såret tråd semicrowns gylden farge med marine former. Besøk vårt galleri for å se de mest dristige frisyrer av sesongen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 56


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة