Bob klippe ujevn: Den siste mani [BILDER]

Bob klippe ujevn: Den nyeste mani Nå som våren kommer, kan det være du ønsker å fornye frisyren. I så fall velger fasjonable frisyre: ujevn bob. Michas kjent har falt for denne type kutt, som det er veldig frisk og ofte favoriserer nesten alle typer ansikter. Det er en elegant, ungdommelig og sensuelle kutt. Her forteller vi deg hvordan du kan bære fasjonable frisyre av sesongen.

Til å begynne må du vite hva en bob cut: det er en kort bob, vanligvis under ørene. Også er det den lange og den korte bob bob. Den lange bob Det er en lengre hår, skuldrene, også kalt midi hår, svært fasjonable denne sesongen. kort bober et hår over ørene, som er kortere enn en normal bob. Uansett hva du velger, i alle tre tilfeller kan du ta en ujevn kutt.

Hvis du bestemmer deg for å satse på asymmetrisk bob, tar skjæring en lengre side enn den annen, linjen er vanligvis på siden og halsen rå, uncut også. Vi kan gi glatte, naturlige eller lysbølger. De berømte og trender er ofte dekanter en kort ujevn bob med svært lys og desenfadas bølger. Hvilken kjent opt ​​for denne type frisyre? Jennifer Lawrence, Emma Stone, Anne Hathaway, Rihanna, Elsa Pataky, Sienna Miller&# 8230; En annen måte er å ta del i midten og med en litt flattrykt del og den andre hår-despinado effekt. til &# 8220; crush&8221; et av områdene kan bruke en gel eller pomade. Med denne frisyre Du får en veldig trendy og moderne utseende. Hvis du er mer vågale kan kutte svært asymmetrisk din bob, altså mye kortere i nakken og lengre i front, er denne typen frisyre ideelt for de som har veldig glatt og uten volum hår. Siden denne type kutt vil gi oss kropp og tekstur.

En annen frisyre som er klippet håret lykkes å bob ulikt, men raparlo nedenfor. Dette kuttet la det for den mest radikale og som liker å vise frem et snev av punk i sitt utseende. Leke med farger vi også kan bringe et snev av glamour til vår ujevn bob kutt. Du kan Dekanter for noen subtile tråder eller degradert, selv for en Californian. Og hvis du bare ønsker å gi et snev av gnisten til ditt utseende med en farge bad vil være nok. Besøk vårt bildegalleri for å se alle de ser ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة