semi-permanent makeup: Hva er det?

Makeup er en grunnleggende del av rutinen for mange kvinner, og selv om det koster tid og penger, når du blir vant til det er svært vanskelig å klare seg uten det. Kan du tenke deg å gå perfekt daglig uten noen hindring eller ubehag? Det er nå mulig. vi fortelle Hva er semi-permanent makeup. Du vil gå strålende hver dag!

Hva er semi-permanent makeup?

den semi-permanent makeup eller micropigmentación Det er en teknikk som er i stand til å tilby et utseende som fersk makeup kontinuerlig. For å gjøre dette, går vi til gjennomføring av konkrete mineralpigmenter. Du kan si det er en av de beste løsningene for de kvinner med lite tid eller lei av makeup.

Deler av ansiktet der du kan gjøre

Ifølge våre mål og våre vaner i forhold til sminke, kan vi velge mellom flere alternativer.

 • Lepper. Med denne teknikken kan du bringe farge og form. Du kan også korrigere ujevnheter som for eksempel asymmetri og simulere mer volum.
 • Eyes. Eye stripe er en av de mest etterspurte, og som skaper en ideell effekt som forsterker vår øyet permanent.
 • Cejas. Denne teknikken er fantastisk å skjule de små buskete øyenbryn, så det har blitt en av de mest populære.
 • Fregner og føflekker. Uthev fregner og føflekker er en annen av de tjenester som tilbys og krevde flere og flere kvinner.
 • Tabs. Du kan bruke farge dem med en spesiell substans som, selv om effekten er redusert til en måned, er en fin måte å erstatte permanente øyevipper.

Grunner til å velge semipermanent makeup

 1. Du sparer tid og penger. Vi har allerede sagt, men det er en av de viktigste fordelene med denne teknikken. Ikke bare får du mer tid til å slappe av og tenke på deg, men også spare mye penger i det lange løp.
 2. Resultatene blir bedre. Micropigmentation teknikken er ikke ny, men det har lenge vært brukt. Derfor kan vi si at dette er en av de mest etablerte teknikker og bedre tilbud både estetisk og medisinsk nivå.
 3. Teknologien er smertefri. I samsvar med ovennevnte, må vi ikke glemme at maskineriet har brukt den nyeste teknologien. Og dette betyr ikke bare at teknikken blir helt trygg, men med de nyeste forbedringene blir en kvasi smertefri prosedyre.
 4. Forsvinner over tid. Kanskje en gang du stole på din semi-permanent makeup gi deg mye smerte som gradvis forsvinner, men det er viktig å gjøre dette: For det første, fordi du alltid kan gjøre "omvendt" og andre, fordi du kan endre stilen til å gå som strøm.
 5. Det er hygienisk. Når du vil være glade for å prøve denne teknikken spør legen din eller estetiker som bruker monodosis pigmenter. Det er en mye dyrere, men vil gjøre det til noe helt hygienisk.
 6. Kontoer med de beste fagfolk. For å gjøre micropigmentation er viktig å ha formelle kvalifikasjoner, slik at du kan være helt stille om profesjonalitet som du vil bli behandlet.
 7. Det er det beste alternativet allergi. Til slutt, hvis du har allergi mot kosmetikk dette er den riktige løsningen for deg, dine problemer vil forsvinne som root.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 43


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico