Musefletter typer: Alle måter å gjøre hestehale


  Pigtail er en av de mest komfortable og enkle frisyrer gjør det. Pigtail har blitt renovert og har blitt en sofistikert frisyre og glamour kom. Det finnes mange typer hestehale, fra de enkleste gjennom de mest forseggjorte. I tillegg hestehale frisyrer er perfekt for sommeren. I EllaHoy teller deg hvilke typer og former for hestehale der og hvordan.

  1. Grunnleggende Coleta

  Basic eller enkel hestehale Det er en frisyre som alle bruker daglig, fordi det er veldig lett å bære og komfortabel. En klassiker som aldri blir gamle. Du trenger bare å plukke opp håret og gjøre en hestehale med en strikk. Hvis du vil ha den enkle hestehale forbli rettere steder et par gafler i mellom tannkjøtt og hår.

  2. Queue despeinada

  Bustete effekten er generell trend i verden kapillær skjønnhet. Hvis du ønsker å gi en mer uformell kontakt til din ser opts for en bustete og rotete hestehale effekt. Vi anbefaler at køen er litt lav og har tekstur. Denne typen kø er ideelt for uformelle antrekk.

  3. Coleta høypolert

  Den svært polert hestehale De er perfekte for de kvinner med rett hår. For å få en polert hestehale hår bør strekke alt du kan (uten å skade det) og gjøre en hestehale. For håret å ha det polert effekt kan bruke pomade eller styling gel og hårspray. Den polerte pigtail kan være høy eller lav. Hvis du har et firkantet ansikt eller runde, vil den høye bli bedre.

  4. Coleta med gjenget låse

  Pigtail med hår krøllet som en gummi alltid Det gir en luft av raffinement en daglig titt. For å gjøre dette frisyre du trenger bare å gjøre en hestehale (med høyden du vil) og &# 8220; skjule håret gummi&8221; med en lås rundt køen. Du må fikse låsen med en hårnål og litt hårspray og voila!.

  5. pigtail med bånd

  Musefletter med buer eller bånd er en av hår trender av sesongen. Du trenger bare gjøre køen du ønsker og legge til en sløyfe eller løkke. Dette tilbehøret gir utseendet og håret en romantisk og fransk touch. Du liker?

  6. Queue bølge

  Køer har tatt den røde løperen. En veldig smigrende favoritt av mange berømte frisyre, og er hestehale med bølger. Først må du utføre en myk bølger med en krøll eller flatt jern, og samle håret i en hestehale. Bølgene bryter en lillefinger for en touch mer hår trend.

  7. pigtail krone flette

  Dette frisyre hestehale flette har mange versjoner +. Nøkkelen er å spille med type og lengde på håret. Du bør også vurdere resten av ditt utseende på når du gjør dette frisyre. Du kan lage en krone flette med en hestehale med bølger eller gjøre flere lange fletter og en hestehale&# 8230; Det er uendelige muligheter for denne frisyre.

  8. Coleta med fiskebein flette

  en annen meget elegant og chic frisyre er hestehale med en flette. For å gjøre dette frisyre må du gjøre en hestehale (best høy eller lateral). Når du allerede har samlet i en hestehale gummi må du lage en flette over hestehale kan være et fiskebein flette eller normal. Braid ender med en mindre gummi hår, og du har din hestehale med flette.

  9. bobler pigtail

  Uten tvil, pigtail mote denne sesongen er det kø av bobler. Denne type køen er karakterisert ved høye og som har flere oppdelte avslutninger som ser ut som bobler. Det er en kø som gir mye volum og eleganse til håret. Selv reina Letizia har ledet hestehale boble!. Pigtail frisyre boble er den må-ha for sesongen.

  10. To musefletter

  Frisyrer med to musefletter ofte minner oss om vår barndom, men realiteten er at også du kan ta en voksen. Utfører to hestehale tap på begge sider av hodet og klar. Effekten skal være litt rotete hår. Denne type musefletter er ideelle for casual utseende og kvinner med et midi hår.

  11. Side pigtail

  Endelig har vi lateral pigtail. Denne køen er en annen måte å leve et enkelt hestehale. Du bør bare ta alt håret til den ene siden av hodet og gjøre en hestehale. Normalt sidehestehale er lav, men hvis du ønsker å vise frem en forpliktelse til å gjøre 80-tallet ser en side på toppen av hodet hestehale.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  28 + = 37


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer