Gel negler dekorert sommeren 2016: Den mest originale ideer

  Gel negler dekorert sommeren 2016: Den mest originale ideer. Gel negler gi mye lek i å lage forskjellige design. De nail art dekorasjoner er en trend som går av moten, og er den beste måten å lede en manikyr intakt for lengre (takk til gel). Nail art fans raske oss hver sesong med nye ideer, design, farger, applikasjoner, teksturer&# 8230; Da har du den originale mine ideer å vise frem ti negler.

  French Nail gel

  Hvis du ønsker å se en manikyr gel ikke veldig slående, satse på en fransk manikyr i fargen. Resultatet er morsomt og veldig glad. Først, for å gjøre noen av disse manikyr må lage en &8220; manikyr gel&8221; som base. I dette tilfellet bruker klar neglelakk og gjør en tradisjonell fransk manikyr med emaljer andre farger på hver negl.

  juvel manikyr

  manikyr gel mest spektakulære De er de som kombinerer forskjellige typer materialer og design på neglene. Vanligvis kombinere de samme fargene på emalje og edelstener, smykker, blir klistremerker lagt&# 8230; Du kan spille mye med denne typen manikyr, ja du har mye erfaring til å utføre dem, eller gå til en neglesalong.

  3D Nail gel

  En av trendene for sommeren 2016 er manikyr 3D-gel. Først en manikyr gel er utført &# 8220; Normal&8221; og bruke polish som du liker. Til slutt, nøye og med spesifikke verktøy nail art, må du legge til programmer (blomster, rhinestones, juveler&# 8230;) utstående utforming. Så du får en fantastisk 3D-effekt.

  Gel negler for sommeren

  Nå som sommeren kommer nail design dekorert gel bli mer frisk og glad. En design er flere resultones manikyr gel maritimt tema. Du kan glasur neglene i blåtoner og bruke glitter, glitter&# 8230; For å fullføre design legger dekorasjoner med marine motiver, navy&# 8230;

  Nail art marmor

  En annen av de kuleste design for sommersesongen er marmor negler. De er enkle å lage, og effekten er veldig mote. Bruker farge glasur du vil, men vi anbefaler at du velger gråtoner eller lyse pastellfarger. Legger gjennomsiktig emalje kjøkkenpapir og deretter brukt til spiker og få polsk å distribuere og marmor skape så mye ønsket effekt.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  53 + = 55


  Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo