Body makeup trinn for trinn

Så vi antok at vårt ansikt er nøkkelen til å bruke sminke som vi ofte glemmer resten. Det er sant at det å bruke en ansikts sminke kan få en mer dristig eller søtere look, men hvis vi glemmer resten av kroppen vår resultatet vil ikke være like effektivt som vi ønsker. Vi forteller deg hvordan du kan lage en kroppen makeup perfekt trinnvis.

hals

Den halsen er et annet punkt av interesse, så du bør bruke visse triks for å markere og bruke samme tone som ansiktet. Det tar litt foundation og bland med kroppskrem. Når du sjekker at blandingen er fullstendig homogen kan du begynne å bruke den halsen med en børste eller svamp med sirkelbevegelser. Hvis du har noen feil som flekker eller kviser, er dette tiden for å bruke noen korrekturleser. Når du har det, og bare det vil gjelde en gjennomskinnelig pulver for å eliminere uønsket blending.

Det neste skritt vil være å fortsette med kragen. Påfør litt fundament slik at ingen kutt nøkkelen ikke er verdsatt. Du kan også leke seg med lys og skygger forbedrer halsen. Hvis kort gjelder illuminator hake, og hvis lange blackens det området av kjeven og haken med en sminke mørkere. På den annen side, hvis du må søke tynn på sidene en lettere makeup, og hvis det er bred du må mørkne.

skuldre

Skuldrene er en av de mest urolige områdene av kroppen vår, fordi de som regel alltid ha en annen tone til resten. Dette er fordi det er et av de områdene som er mest utsatt for sol i løpet av sommeren og vanligvis har en mer rødlig eller brun enn vanlig. Du må bare bruke litt BB Cream med en svamp eller fingrene selv. Men ja, bør du bruke minst til albue, siden ellers en svært skjemmende kutt ville bo. Når du har absorbert og bare noen få vil bli brukt kompakt pulver en nyanse lysere huden din med en børste.

anbefalinger

Det er viktig å ikke bruke et fundament av en lysere eller mørkere enn din hudtone slik de vises uønskede kutt at de vil forlate bevis. Dette rådet kan være opplagt, men det er kvinner som faller inn under denne feilen prøver å se flere brun. For å oppnå denne tonen er best å ta sol med forsiktighet for å få det og følge trinnene ovenfor for å få en ideell utseende. Du vil være sentrum for oppmerksomheten!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron