10 produkter makeup lav pris vesentlig [Multi]


  Våren og sommeren er tider da vi må vise vår beste side, men noen ganger kosmetikk ofte har en høy pris. Det er derfor vi gir deg en rekke produkter som gir lysstyrken til ditt utseende og fremheve det beste av dine egenskaper ved mindre enn 20 €. Hvis du ønsker å se frisk og sunn vri for svært lite penger, ikke gå glipp av 10 produkter med lav pris avgjørende makeup. Du vil elske dem!

  Juice It - Essence

  Lips må alltid være godt hydratisert, spesielt når vi opplever høye temperaturer om sommeren. denne slående leppepomade Det er en del av den nye kolleksjonen juice It av Essence, og det gir ikke bare deilig kirsebær smak, men også en effekt av enestående mykhet.

  Mirage Lip Stylo - Kiko

  De leppestifter som Kiko tilbyr i sin nye limited edition har en kremaktig og skinnende tekstur, pluss en luksus pakke utformet av den futuristiske designer Ross Lovegrov. Du kan velge mellom mange farger, Det er alt perfekt for sommeren.

  Ombretto Submarine - Neve Kosmetikk

  Neve Kosmetikk antyder en utrolig ny samling inspirert av sirener. Blant de mest interessante linjen Sisters of Pearl Vi markere øyenskygge pulver ombretto Submarine, som det er 100% vegan og gir en glamorøs finish.

  Alle Matt Plus - Catrice Kosmetikk

  Hvis vi markere en fundament for vår / sommer 2016 er utvilsomt all Matt av Catrice. Dette er en av de lavpris makeup merker mest elskede skjønnhet narkomane.

  Prisma Blush - Medina

  En touch av farge på kinnene er uunnværlig i sommer, så Prisma Blush blusher Medina du vil elske. Det er et produkt med en høy grad av pigmentering Det tilbyr en varighet på 24 timer. I tillegg utgjør mange nyanser annerledes å velge den som passer best til din hud.

  Forbidden Essence Kosmetikk volum-

  Hvis du ønsker å få omfangsrike vippene, kan du ikke gå glipp av volumising mascara Forbidden Volume av Essence. den verdi det gir er fantastisk, og ytelsen er lik andre dyrere produkter. Du må prøve det!

  Hurtig Eyeliner &# 8211; Wycon Kosmetikk

  Eyeliner vil være et prioritert denne våren / sommeren 2016, Hurtig Eyeliner av Wycon du vil elske. Har mange nyanser å velge mellom, men vi anbefaler turkis å gi øynene dine en forfriskende og originalt preg.

  Smokin Hot Pink - Wet n Wild

  mark Wet n Wild Det tilbyr leppestifter Megalast, som de er i stand til å gi oss noen slående og elastiske lepper hele dagen. Spesielt anbefaler vi Smokin Hot Pink leppestift, som vil gi en helt glamorøs finish. Det er et produkt av redusert pris for den fantastiske effekten det gir, så det er et alternativ som du bør ta hensyn til.

  Ti Amo 500 &# 8211; Collistar

  lysstyrke Collistar linje Ti Amo 500 Det er perfekt for å belyse et søtt smil gjennom hele denne våren. Sikkert det vil gjøre leppene dine ser ut som en vakker og ettertraktet perle, spesielt hvis du har en nyanse av gyllen hud.

  Dot sjokk - Pupa

  den Dot-lys Shock av puppe gi ansiktet ditt et snev av gnisten sjarmerende for svært lav pris. Dette er en gylden sfære der finnes mange små perler av produktet, slik at de er svært godt bevart for bruk når som helst, hvor som helst. Ikke nøl med å prøve det!


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  45 − 39 =