Makeup Jul 2015: Det kuleste som kopierer ideer [BILDER]

Det kommer på tide å begynne å tenke på 2015 Julen makeup, med ideer snarere enn å vise frem en kopi feilfri skjønnhet utseende og glamorøse både forretningsmiddager, Julaften, nyttårsaften eller ... i alle julebord!

Naturligvis, som med skjønnhet trender høsten / vinteren 2015-16, rødt kan ikke gå glipp av, spesielt i lepper og negler, og alle nyanser av vakre, lys gull, sølv eller bronse. Jeg har også originale og alternative ideer, perfekt for de som ønsker å ha det gøy med sminke: Sjekk ut bildegalleriet til å oppdage de mest glamorøse løsninger for en utgjør perfekt neste jul.

Så hvorfor ikke begynne å tenke på hvordan de vil være vår utseende? Virkelig, det er mange Cool Ideas å kopiere med sminke jul 2015, alle fulle av glamour og stil. Naturligvis, rød Julen er den mest ideelle fargen å velge det å gjøre opp lepper og negler, sammen med lyse og vakre farger som bronse, gull eller sølv, ideelt for øyesminke takket være den fantastiske lyse nyanser eller glitter eller rhinestones, som kan brukes på øyelokket eller i nærheten av Stripe eyeliner.

For de som foretrekker farger og eksperimentere med sminke, spesielt med øynene, kan du prøve rødt og burgunder, skal brukes nøye med børster og

grønt eller fiolett. Hvis du velger å gjøre en lang titt, er vårt råd å velge den mer naturlig og bedre lepper, mens smokey eyes nøytrale farger kan kombineres med litt mer risikofylte, intense og mørke lepper, som er trenden denne sesongen.

Noen forslag? For de mest glamorøse netter, er det den perfekte Chanel Rouge Noir leppestift, grunnleggende for enhver elsker av skjønnhet, perfekt å kombinere med en diskret sminke og perfekt øye linje.

Den lave kostnaden alternativ enten mangler. Test, for eksempel, vibrerende leppestifter i bær toner utgaven Merry Berry Essence dedikert til jul: nyanser av blåbær og bjørnebær med en glimrende touch, eller bringebær, men det er med en matt finish.

Delta i vår bildegalleri og oppdage alle ideer til å kopiere med sminke julen 2015 og noen produkter som ikke kan gå glipp av.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 78


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة