Skjule neseryggen: riktig sminke

Skjule neseryggen: riktig sminke. Har du det veldig markerte trekk i ansiktet fremhever nesen? Ikke bekymre deg, før Hollywood-stjerner De har neseryggen veldig fremtredende, men med makeup triks, Det er løst.

En av de viktigste skjønnhetstips er å vite hvordan sminke nesen fordi denne funksjonen i ansiktet kan være et problem for noen kvinner, spesielt hvis du har veldig sterk stativ eller noen maskuline trekk, som det kan være ørnenese. Men hvis det er en liten ting og, selvfølgelig, det påvirker personen psykologisk, går det opereres, men med noen makeup triks, kan du løse perfekt. Du ønsker å vite hva? Les videre!

I tilfelle av ørnenese, har vi klare eksempler i sentrum av Hollywood med tilfeller Penélope Cruz eller Barbara Streisand, hvis neser er karakterisert ved den såkalte stativ mer eller mindre slående. Hvem sa at den eneste løsningen er å gå gjennom kirurgen? Ingenting mer, fordi makeup artister anbefaler oss en teknikk, "Contouring" som er definert nese med lyse nyanser, avhengig av andre mørkere for fundamentet og dekkstift. På denne måten er det oppnådd "Bagatelliserer" og definere områder med mørkere nyanser, mens områder med lysere nyanser er forlenget.

Før du starter denne type makeup, bør du være klar over at det første skrittet for å skjule neseryggen er å avlede oppmerksomheten fra dette området av ansiktet, noe som gir mer fremtredende i andre områder av harmonisk ansikt, for eksempel lepper.

Når du starter dette concealer makeup, starter med en klarere corrector huden vår, et fundament og pulvere to eller tre mørkere nyanser, pluss en rødme pensel til å børste for blending og. Den første er å bruke basen forlengelsen inntil adskillelse av bryn, i henhold til sidene av nesen nær kinnben. Mørkere pulver påføres i dette området av kinnene og dem områder vender mer lysstyrke, dermed oppnå optisk virkning søkt.

Som et siste tips for å fortelle deg å prøve rømming av produkter med glitter eller glitter, fordi glittereffekt vil bare øke feil, så det blir mye brukt produkter med en matt finish, du får den perfekte sminke for å skjule neseryggen, vil du prøve disse tipsene?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 32


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة