Når er den beste tiden å barbere?

Tro det eller ei, pinsett brainer bak. Vi vet at du gjør dette riktig må vi vurdere egenskapene å gjøre med voks eller blad, pluss et sett med retningslinjer som vi følger, spesielt hvis det gjelder sensitive områder som kvinnelige full hårfjerning. Faktum er at vi vet mye om hvordan, men ingen har fortalt oss om når man skal gjøre det, eller hvorfor. vi fortelle Når er den beste tiden å barbere.

Den beste tiden å barbere

Mange ganger har skjedd med oss ​​den kvelden vi så og trodde vi skulle gå plukker perfekt neste dag, men trøtthet og latskap gjør oss utsette det til neste morgen. Faktisk, det er så behagelig mange ganger som de tar om morgenen hjelper oss å luzcamos perfekte ben hele dagen.

Imidlertid har en gruppe eksperter på området advart at dette tidlig dagen er ikke bare mot sin hensikt det er også en tramptil, spesielt hvis vi snakker om hårfjerning blad. Om morgenen er huden i en tilstand av hvile, slik at presenterer en langt overlegen mykhet enn vanlig. Dette hindrer lage en perfekt hårfjerning.

For kvinner som foretrekker dusjing ingenting waking effekten er mye verre, og at forsøk på å gjøre det etter å ha forlatt dusjen vil vi finne at temperaturendringen har lukkede porer. Ulempen med dette er at håret ikke er barbert helt, men vil være en liten tippe umulig å fjerne på den tiden og når porene blir gjenåpnet, vil det vises umiddelbart.

Således anbefaling av ekspertene er depilated like før du sovner. Ved å gjøre dette, vil vi våkne opp med en mye mykere, hårløse ben.

anbefalinger

Hvert hår er forskjellig, da deres veksthastighet, tetthet og tykkelse. Det er derfor hver kvinne bør observere sin egen metabolisme og vurdere når er den beste tiden, men alltid ta hensyn til råd gitt av eksperter og tilpasse seg deres situasjon. Du vil ha en halsbrekkende ben hver dag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo