Frisyrer for Halloween: Si farvel til parykk [BILDER]

Frisyrer for Halloween: Si farvel til parykk. Du har allerede tenkt på hvordan du skal gå natt Halloween? Ingenting igjen for flott kveld, og dette er det perfekte året å gå originale, annerledes og nyskapende. Ettersom økonomien er ikke for mange utskeielser, er det best å kjøpe så lite som mulig og gjenbruke ting du har hjemme. En av kosttilskudd av disse kan du gjøre uten parykk er at, noen ganger mye dyrere forkledning, og bruke ditt eget hår. Her er noen ideer om hva du kan gjøre med håret ditt i denne skremmende natt. Dermed innovarás og glemme den typiske parykk og for det andre, vil du spare.

De er en av de mest brukte til enhver Halloween kostyme fest, men det er alltid mulig å erstatte dem med litt dyktighet å gre og hvis du får rett ideer ons. Parykker kan gå over i historien uten å miste sin effekt. Vil noen forslag å gre håret kvelden av 31. oktober?

Frisyrer for Halloween

Glem parykk i år og fornyer med ditt eget hår, som vil bli den perfekte finishen til noen kostyme. Hekser, undead eller gresskar har sin egen frisyre og antrekk hvis du kan gjøre det hjemme, hvorfor ikke også gjøre frisyre veien hjem?

Hvis du har dekorert huset for anledningen, og du har selv utarbeidet en spesiell middag for Halloween, kan du ikke gi opp iført en frisyre som passer til forholdene. Du har sett det er ikke vanskelig å gre deg selv for Halloween uten å ty til parykker. Sjekk fantasien fly og få din drakt glans over resten i autentisitet og originalitet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 86


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo