Makeup for rødhårede: Beste fargekombinasjoner [BILDER]

Hva er passende sminke Russet? Hvis hårfarge er også rødhåret, en av tonene flere seducers, Du bør legge merke til ansiktet makeup. Noen farger er mer egnet for forbedre din skjønnhet og de må velges med omhu.

Hvordan er dine øyne: brun, grønn eller blå? Du bør velge den mest subtile og delikate toner, men i noen tilfeller kan du oppmuntre til bruk av makeup med mørke toner. Vil du vite mer? Les videre!

Makeup for mørkøyd rødhårede

Som vi nevnte ovenfor, hvis du er heldig nok til å flaunt rødt hår, enten naturlig eller farget, Du må nøye velge fargene på makeup. Noen nyanser kan gi deg en lite flatterende utseende, så du må være forsiktig.

Det er best at du sørge om å velge palett av farger, men vi la noen tips du vil jobbe jevnt. Vi starter med en makeup for rødhårede med brune øyne. Hvis dette beskriver deg, kan du bruke en shadow duo for øyelokket, som strekker seg fra en gull på øyelokket å blande med brun, ved den ytre ende. Noen smokey eyes i mørke toner (ingen overdrivelse) er ideelle for kvelden utseende, men foreslår også at du rosa som et flott alternativ. Selvfølgelig, kinn, bør ikke gå glipp av rouge, kombinere rosa lepper med en matt bar. Men ikke miste av syne naken hvis du ønsker å fremheve din makeup med fregner.

Makeup for rødhårede lyse øyne

Den ideelle makeup for grønne øyne og rødt hår er basert på mer delikate nyanser. Ja for å syrin, den støvete toner og mallow, Alltid lys modus. Alle disse nyanser tillate deg fremheve øynene, Det er hovedpersonene i ansiktet.

den amber øyenskygge Det er perfekt for en makeup for grønne øyne og rødt hår, kanskje kombinert med en sjokolade brun for å skape effekten av lys og skygge. Fundamental er også fargen lilla, som passer godt med fargen på iris.

Et annet tips: insisterer intens rosa farge på øyelokkene og forpliktelse til lilla lepper Hvis du vil ha en blå øyesminke og rødt hår. Du kan også velge den bonne gruve effekt, med fersken rosa kinn og nude lepper.

Delta i vår bildegalleri hvor du kan finne mange mulige løsninger for en total look.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 10


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo