Epileringen og hårfjerning: forskjellen mellom de to metodene

Epileringen og voksing: forskjellen mellom de to metodene. Uønsket hår er et vanlig problem, og alle kvinner prøver å utrydde med voksing. Kanskje du aldri har tatt dette opp, men å være epilering og hårfjerning det er en forskjell. Den første er den måten å fjerne uønsket hår ved å fjerne roten, mens den andre metoden, mindre tid, skjærer bare hår på undersiden av stammen. La oss se hva forskjellene og ulike metoder for hårfjerning er.

Først må vi huske på at Håret har en livssyklus som består av tre faser: ltil anagene fase (i hvilken han vokser hår), Katagen (fase at håret når modenhet) og telogen fase (som går forut hårtap). Siden de tre fasene ikke kan synkroniseres med alt håret, det er en metode som i en sittende kan fjerne alt hår permanent.

Blant de mest populære metodene for hårfjerning er bemerkelsesverdig riktige krem, barberhøvel, både elektrisk og normal og selv hårfjerning slitasje. Hårfjerning er for tiden anbefales for alle, selv for de med de mest sensitive hud. De er designet med noen naturlige ingredienser for å være effektive i hårfjerning. Imidlertid er det anbefalt at du alltid følge instruksjonene som finnes i esken. Et annet alternativ er hårfjerning den klassiske barberhøvel (blad), som du kan fjerne hår raskt og smertefritt. Det i seg selv er ikke holdbart, og er en type hårfjerning som kan føre til inngrodde hår som kan vokse skjeve og forårsaker mindre infeksjoner i dermis. Derfor er det tilrådelig å bruke hårfjerningskrem skum og lindrende gels. Da har vi fjerning ved slitasje bestående av spesielle hansker med å gni det behandlede område er ikke egnet for følsom hud.

Metoder for hårfjerning

De mest populære metodene er varm voks hårfjerning, varme og kulde. Voksen er en metode for langvarig (uker): varm voks, men er ikke anbefalt for de som lider av åreknuter fordi varmen kan gjøre problemet verre. Hårfjernings kald voks er mindre smertefullt, slik at det blir brukt for følsomme områder. Tibia er svært lik varmt, men ikke smertefullt. Så er det elektriske epilatorer rive håret og pære gjennom roterende tang: for mange kvinner er en smertefull metode og andre finner dem komfortable og delikat. Laser hårfjerning og pulserende lys Det er den ultimate permanent hårfjerning. Disse metodene bør utføres av en hudlege eller en kvalifisert sentrum. Fjern hår takket være impulsene fra lyspære brenner for å hemme hårvekst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 90


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة