Hjem olje massasje: hvordan å lage en anti-cellulitt og drenering

Hjem olje massasje: hvordan å lage en anti-cellulitt og drenering. Dra nytte av den kommende ferien for å ta vare på kroppen din litt. Hvem sa hva jeg skal gjøre, så du trenger å ansette en estetiker? For å eliminere stress og spenninger, for eksempel, to hender og en god olje, kan du rolig forberede hjemme er nødvendig. Det er nok av enkle å finne ingredienser for å forberede en hjemmelaget massasjeolje. Selv disse oljene bidra til å bekjempe cellulitter gjennom en enkel massasje.

Avsette tid til deg selv er en nøkkel til å oppnå fred og ro privilegium samt en avslappet og velholdt. En massasje er perfekt for å bekjempe stress og forresten bekjempe et problem som angår oss mye: cellulitter. Så vi kan forberede DIY utmerket massasje olje med flere funksjoner, slik som anti-cellulitt og drenering. For å starte vi må forberede følgende ingredienser: sheasmør, kakaosmør, olivenolje, essensielle oljer, glyserin og honning.

Det er i utgangspunktet to typer olje, klassifisert i henhold til våre behov. Hvis du ønsker å forberede en olje for å holde det i noen tid, er det best å opprette en fast olje. Vanligvis er de laget av sheasmør og kakaosmør. Å skape et solid, kokosolje vi trenger, det er veldig lett å finne og har mange kosmetiske egenskaper, deretter oppløse den i et vannbad og tilsett to spiseskjeer honning blandet med olivenolje og noen dråper eterisk olje. Bland godt. Når er tilberedt og legge glyserin, som kan fås trygt på apotek, så vi må vente hele blandingen å avkjøles og størkne.Deretter satte vi løsningen i kjøleskapet for en dag. 24 timer, fast stoff olje er klar til bruk: en liten mengde griper og gli på huden slik at små sirkulære bevegelser.

For å forberede umiddelbart massasjeolje, vi trenger bare mandelolje og aromatiske essenser. Det er tonnevis av medisinske essenser tilgjengelige baser, laget med urter og andre naturlige produkter og kan velge i henhold til din smak i duft og kosmetiske fordeler.

Og for appelsinskall? Mot bruk av kremer for å bekjempe cellulitter, har vi naturlige oljer. En forbindelse med olje eteriske oljer drenering og avgift konstituert fjerning av giftstoffer og hjelpe til med fastholdelse av overskudd av væske. For oljen skal være effektiv, må du gjøre en anti-cellulitt massasje, som består av et sirkulært energi massasje område, og dermed forbedre utseendet av huden, og fra de første ukene merke til mer tonet og glatt. Blant de mest brukte oljer er sypress, kanel, sitron, einer og grapefrukt. Du må slå sammen noen av disse oljene med mandelolje og jojobaolje i en beholder eller flaske mørkfarget (den er fortsatt bedre og varer). Du rist for å blande innholdet. Påfør oljen umiddelbart etter dusjing eller legge noen dråper til din vanlige fuktighetskrem og utfører en massasje på de berørte områdene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7