Hvordan dekke tatoveringer med makeup

Har du noen gang lurt hvordan å dekke tatoveringer med makeup? Vi anbefaler noen tips for å skjule tatoveringer med sminke i lys av en tid da du ikke vil eller kan ikke bruke dem. Tatoveringer er ofte en svært personlig og vanligvis ikke nødvendig å dekke dem element, men hvis du noen gang ser i den sinnstilstand er det noen triks slik at du kan dekke dine tatoveringer med sminke.

Cover tatoveringer

Tatoveringer er en svært personlig valg. Tatoveringer er der, fordi vi har bestemt det, men noen ganger kan vi omvende eller rett og slett behov for å dekke dem. Hvis du ønsker å fjerne tatoveringen permanent må du ty til laser, eller lage en ny design over den gamle tatoveringen.

Først bør du rengjøre tatovering med en mild tonic, med micellar vann eller vann og mild såpe. Du må la tørke området.

2. Påfør en concealer

Deretter gjelder en korreksjon på tatovering og blande bort med en makeup svamp. husk at du må aldri koble en fersk tatovering med sminke.

3. Base sminke for å dekke opp tatovering

Dette trinnet er det viktigste prosessen: makeup søknaden. Noen mennesker velger en spray eller aerosol makeup, men vi anbefaler at du satse på en flytende foundation og er mer sannsynlig å ha den slags produkt hjemme. Påfør base på tatovering med en børste eller svamp fingre (som du muligens lettere). Bland godt for å dekke tatovering. Makeup skal smelte med din hudfarge.

4. Grunnlag for sminke for å dekke tatoveringer

Det er veldig viktig å velge egnet base sminke for å dekke en tatovering. Det finnes mange typer baser å velge mellom, men for å dekke en tatovering du bør bruke en base aerosol eller en væskebase, men de bør alltid har høy eller svært høy dekning.

Du kan også bruke korporal baser eller teatralsk sminke, som de vanligvis har en svært høy dekning. Et annet alternativ er å satse på fundamenter spesielt laget for å dekke tatoveringer. Det finnes ulike firmaer og baser henvist til det som Dermacol Make-Up Cover, utgjør pakke med signatur Tattoo Camo, Total Body Vichy Dermablend 16h og baser Covermark høy dekning.

5. Bruk gjennomskinnelig pulver

bruksområder pulvere gjennomskinnelig for å forsegle sminke på tatovering, og gi en matt finish på huden. Bruke pulver med en børste er egnet for dette. Og du har din tatovering dekket!

6. Anbefalinger

Noen mennesker legger noen hårspray hår på den overbygde tatovering. Lakk gjør nikker dekning og hindrer makeup er fjernet. Også det gjør utgjør tørr raskere. Hvis du ikke tør å bruke hårspray kan bli erstattet av et fiksativ spray makeup. Et annet alternativ for Dekk til tatovering er gjort med en bronzer spraymaling, men tatoveringen skal være små og lyse farger. Du kan bruke en hjemmelaget spray eller gå til din skjønnhetssenter.

Til slutt, husk fjerning av sminke dekke tatoveringen med en tofaset rensing eller skylling olje. Disse produktene dra og bedre fjerner makeup høy dekning. Noen mennesker legger en fuktighetskrem for å gi næring og berolige området.

Nå som du vet hvordan du skal dekke tatoveringer med sminke, kan du også være interessert i: Hjem midlertidige tatoveringer: Tutorial trinnvis og i armhulen Tatoveringer: tatovering mote armhulene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 68


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron