Bob grunge: Hvordan vil du hårklipp? [BILDER]

Bob grunge: Hvordan vil du hårklipp? Bob hårklipp er utvilsomt fasjonable, men ikke alle føler seg godt håret så kort. Men ikke bekymre deg, fordi denne nye utseende kan bæres på mange måter, ikke den typiske kort hår og slapp. Du kan bruke smell hvis du tror formen på ansiktet ditt er den mest hensiktsmessige, lenger hvis du tror halsen er like godt eller selv om du krøllete hår er ikke glatt som en tabell. Men fremfor alt bob frisyrer, hvis du vil ha siste mote, må du velge bob grunge, og for å oppnå dette ser, ikke gå glipp av våre råd.

Hvis du elsket frisyre slitt av Scarlett Johansson i finalen galla Oscar, Så du liker frisyre, bob grunge. Dette frisyre har en lang historie bak seg, fordi i 20-årene det så ut i krøllete hår i ekte viktoriansk stil, selv om det var i fabrikkene hvor denne frisyre ble populær som en måte å hindre håret blir fanget i en maskin. Senere var det den berømte frisør Vidal Sasson som satte den fasjonable og siden da de mest kjente kjendiser, sangere eller skuespillere har vært trofast mot dette hårklipp.

Fra hva du har kjørt unna hvis du ønsker å ta dette perfekt frisyre er hår strykejern, for som vi har sagt, er det gøy med dette er å ta bustete utseende, la naturlig hår bølger. Aldri ta ekstra glatt kjemmet eller siden du satte inn sjarm. Men hvis du har veldig rett hår og får ikke de naturlige bølger, kan du bruke noen store ruller, men bare i det øverste laget av håret. De vil ikke være overdrevent markert bølger, men du vil få grunge kontakten du var ute etter.

Drøm deg bort i dette komfortable hårklipp, som allerede er flittige Scarlett Johansson, Keira Knightley som brukte denne frisyre i bryllupet til sin bror eller Heidi Klum i sin mest sofistikerte stil. Du kan også etterligne Renèe Zellweger eller Vanessa Hudgens at de tar mye kortere, men litt bølgete eller Mary Kate Olsen eller Diane Kruger etterlot seg en litt lenger.

Ta en titt på vårt bildegalleri og velg grunge bob som går i henhold til din personlighet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho