Hair trender Spring / Summer 2016: rosa ørkenen

Hair trender Spring / Summer 2016: rosa ørkenen. Den varme årstiden er å forme nye rike farger. Mellom hårfarge trender for våren / sommeren 2016 er den rosa fargetone ørkenen. En virkelig original og spesialdesignet av en amerikansk stylist for skuespiller Emma Roberts tone. Dette fargestoffet Provine blande en blond farge og en rød, og skaper en virkelig original farge og toner som minner om ørkenen og solen.

Ideen om Nikki Lee: rosa ørkenen

Nikki Lee er en av de mest kjente frisører i Los Angeles, er hennes skjønnhetssalong Nine Zero One besøkes av mange kjendiser som skuespiller Emma Roberts. Nylig, skuespilleren tilbake for å endre sitt utseende. Mange sier at valget av skuespilleren ble dyrebar i påvente av Coachella-festivalen. Denne nye farge som ser Emma Roberts, blir de røde og blonde toner, og begge danner en harmonisk helhet steg, dette rose er inspirert av at det å se soloppgangen (eller solnedgang) fra ørkenen. Både unge designeren Emma du er fornøyd med denne nye utseende.

Reaksjonene av skjønnheten verden er ikke å vente, Emma Roberts har fått ca 5000 kommentarer fra fans som ønsker å etterligne hennes nye hårfarge. På grunn av dette har det vært de første forslagene i andre salonger. Utvilsomt er ørkenen rose en perfekt farge for blondiner maksimum for veldig lys brun (honning). Denne tonen vil ikke være bra hvis du har brunt hår eller naturlig rødt. Dessuten kan denne slags farge bli forsterket av en helt naturlig bølget effekt.

Kutt og stiler perfekt for ørkenen rose

Som omtalt ovenfor, ørkenen rose er en perfekt farge for blondiner, fordi det skaper rødlige fargetoner og derfor litt mørkere som hjelper folk med lys for å overvinne en av problemene er typiske for sommersesongen hår: veldig lyst hår skaper for mye kontrast med brun hud. Denne typen fargen er bra med ulike hårklipp, for eksempel, med langt fyldig hår, med smell, eller en midi hår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 33 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi