Contour eye concealer: Merker og priser [BILDER]

Contour eye concealer: Merker og priser. Mørke sirkler, så problematiske som vises mer enn én gang på ansiktet, har behandling. Mørke ringer er et produkt av hemoglobin oksidasjon øye som gjør generere blå pigmentering under øynene. den årsaker ved å la mørke sirkler er flere, i hovedsak skyldes dårlig blodsirkulasjon eller kan oppstå ved genetiske årsaker eller rett og slett mangel på søvn eller tretthet eller allergi. Hvis ikke på grunn av medisinske problemer, er den mest fremtredende effekt skjemmende mørke ringer som skjemmer utseendet og gir inntrykk av trette øyne eller trist blikk.

Det er mange triks for å fjerne mørke ringer, som er typisk for å prøve å hvile og sove tilstrekkelig timer, beskytte huden Eye of the sun eller sunt fôr for å øke blodomløpet. Men bortsett fra disse fabler naturlig, kan du alltid følge bruk av en god antiojeras å hindre at disse stygge flekker som vises foran øynene våre.

Jeg ønsker å vise forskjellig kosmetiske merkevarer de har i sin produktlinje Eye konturer, eller bedre kjent som concealer. Vi velger hvilken som passer deg etter å ha lest våre forslag, som inkluderte Funksjoner og priser av disse produktene:

 • Deliplus: en klassiker i billige kosmetikk merker, er merket Mercadona supermarkeder blant sitt produktspekter, satte øynene. Det tjener til redusere poser og mørke ringer, hindre rynker og minimere fine linjer. Som alltid, prisen er svært rimelig, som båten 15 ml. Det koster 2 €.
 • Ernæringsfysiolog Garnier Roll On Koffein: Det er den første Roller Massager for øyet kontur med koffein stimulerer mikrosirkulasjonen mer drenerende effekt Massasje reduserer poser og mørke ringer. med pro-vitamin B5 fukter de øye kontur takket være den effekten "is" av metallkulen og dermed fjernes mørke sirkler og poser. Den Roller inneholdende 15 ml. Den har en pris på 11 €.
 • Nivea Aqua Sensation: anriket magnesium, ginseng og agurk ekstrakter øyeblikkelig revitaliserer området rundt øynene redusere poser og mørke sirkler. Naturlige ingredienser som fukter dypt og system UVA / UVB og vitamin E å beskytte mot ytre aggresjoner. Beholderen på 15 ml. Det koster ca 9 €.
 • Bio Specific Active Sensitive Yves Rocher: med en formel naturlig Soforina Det gir en umiddelbar følelse av friskhet og ro selv i de mest sensitive øyne. Det anbefales å bruke hver morgen, eller når de begynner punktlig vise tegn på tretthet og utmattelse. Å intensivere sine effekter, er det tilrådelig å holde den i kjøleskapet 20 minutter før bruk. Pris 13 € 15 ml beholder.
 • Oligo 25 Vichy: omsorg anti-fatigue øyne bar format at tømmes øyelokkene og reduserer mørke sirkler. med mangan, escinina og Vichy termalvann ingen duft og hydrater og stimulerer, umiddelbart kjøling av huden rundt øynene. Beholderen 4 ml. Den har en pris på 9 €.
 • Eye Contour Gel anti poches Clarins anti Cerne: gel ultra-lett og oljefri som kan brukes til enhver tid, selv over makeup. Deflates poser og mørke ringer svekkende toning øyelokkene, hvile og gi følelse av friskhet samt tilrettelegge for makeup. Beholderen på 20 ml. Det er priset til 30 €.
 • Derma Genesis L&# 8217; Oreal: Det er en trim utseende takket være den skape nye celler med Pro-Xylane ™ og hyaluronsyre. Dens formel er tilpasset den skjøre delen av øyet kontur fylling, glatting og samlende hud. med en glatt og silkemyk tekstur mørke sirkler og rynker er uskarpe. Prisen på 15 ml. Det er ca 20 €.
 • Clinique All About Eyes: i fuktighetskrem format, reduserer poser og mørke sirkler avtagende fine linjer og rynker. Søknad om morgenen og om natten også forlenger makeup og det absorberes raskt og lettvint. Det anbefales å bruke Dramatisk annerledes Moisturizing Lotion Lotion, med sin pris på 38 € pakken på 15 ml.
 • Eye Recovery Complex Advanced Night Repair av Estée Lauder: er en ultralett serum umiddelbart å reparere skader forårsaket av eksterne midler. øker kollagen hvorved rynker fade til å tilveiebringe en mer avslappet og frisk. med antioksidanter og lipider gjenopprette den naturlige hudbarrieren og fuktningsmidler som hindrer skader som følge av UV. Dens pris er høyere enn de ovennevnte, Da beholderen 15 ml. Det koster 51 €.
 • Chanel Ultra Correction Eye: huden rundt øynene det strammer og glatter, å skaffe mer elastisitet, uskarpe mørke flekker og fukte huden. Søknad morgen og kveld, er rettet mot kvinner over 45 år. Sin pris, 53 € 15 ml beholder.
 • Multirecharge Yeux Biotherm: konsentrerer kraften Ginseng ekstrakt ren, vitaminene C og E og EPPT som bidrar til å vekke utseendet. med koffein og gingko som er kombinert i en drenering cocktail ultra-lastet effektivt jevner poser og mørke sirkler. Uparfymert, det er en kul og rask absorberende gel. Prisen er rundt 60 € beholderen på 15 ml.

Nå er det bare å velge hvilken som er mest egnet kontur for din hud concealer øyne, lære å bruke den effektivt og idrett en uthvilt og lyse utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 83 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة