Snegle krem: Har de virkelig fungerer?

Siden utbruddet, snegle krem Det har blitt solgt som en uhyre effektivt middel for rynker og ujevnheter ansikts takket være sin store regenerativ. men hvavirkelig fungerer det dette produktet å forynge huden vår? Vi forteller deg alt du trenger å vite.

Snail

Sneglen er en av de mest ettertraktede i noen skjønnhetsbehandlinger i de senere år komponenter. Den starter fra ideen om at disse bløtdyr er i stand til å gjenoppbygge sitt skall etter å ha blitt angrepet eller lider en ulykke, slik at det er som om ingenting hadde skjedd. Derfor er dette baba er hentet uten å skade dyret og brukt til å lage kosmetikk helbrede og regenerere alle typer hud ujevnheter, så som rynker, flekker og brannsår. Den inneholder også en rekke antioksidanter som hjelper oss med å holde huden ung og rik på kollagen og elastin, noe som favoriserer en jevn effekt på huden.

Er det effektivt?

Ganske motsetning til det mange tror, ​​er sneglen ikke det samme som vi ser når du flytter, men det er et rikt stoff allantoin dyret genererer når du føler ubeskyttet i noen fare. Men ekstraksjonsprosessen er meget strenge, siden det må suges veldig nøye for å unngå å endre komposisjonen. Men ikke bare det, men ikke noen snegle serverer segregerende denne ettertraktede baba, noe som gjør det vanskelig å skaffe seg mer makt.

Dette er et aspekt som ikke alle er klar over, og er grunnen til at mange merker bruker det som en rent kommersielle attributt, uten egentlig å vurdere hvordan må oppnås den ettertraktede komponent. Dette gjelder spesielt i kosmetikk flere økonomisk, som de aldri kommer til å oppfylle det de lover.

Kort sagt, de egenskapene sneglen er udiskutabel, alltid innenfor rimelighetens grenser, men vi må være forsiktig Hva er det vi selger og ikke la seg rive med av det faktum at bære innarbeidet stoffet. Pass på at før bruk!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 25


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi