tørr hud på ansiktet: Hjem tiltak for å avslutte den

tørr hud på ansiktet: Hjem tiltak for å avslutte den. Det finnes flere typer hud, og det er tørr hud. Tørr hud er gjenkjennbare bånd, flak, reddens og kan til og med kløe. Tørr hud De trenger to ganger normal hud hydration. Ja, alle skal fukte huden. Det er flere hjem rettsmidler for å bekjempe tørr, lett å lage og hud med gode resultater.

tørr hud Det er veldig irriterende og skjemmende. Det er en hud problem som rammer mange mennesker. Huden blir tørr på grunn av flere eksterne og interne faktorer. Mangel på fuktighet er en av dem og produserer grov hud, avskallinger, cracking, rødhet, tautness&# 8230; Det er to grader av tørr hud: tørr hud eller veldig tørr hud. Normalt tørr hud er også følsom, så du må ta ekstra hensyn til å behandle den. Tørr hud i ansiktet kan også føre til for tidlig aldring av huden og tørrhet vanligvis vises på kinnene, rundt øyne, lepper og panne. Hva hjem rettsmidler ende opp med tørr hud? først: mandelolje. Denne olje er rik på vitamin E, er ikke-fettete og absorberes meget lett. Utfør en myk massasje med mandelolje på ansiktet i ti minutter, la stå en annen 10 og skyll. kokos~~POS=TRUNC olje~~POS=HEADCOMP er en annen viktig å bekjempe tørr hud på grunn av sin høye fuktighetsgivende oljer. Det er spesielt egnet for svært tørr hud. Det er lov til å handle hele natten og morgenen med varmt vann ansikt kluter. Ricinusolje bidrar til å skape en beskyttende barriere (hud) mot ytre påvirkninger, foruten å være en stor naturlig astringent og gir mye fuktighet. Lag en kort massasje lakserolje på tørre hudområder.

Sitronsaft og sukker er to perfekte produkter for å fjerne døde hudceller. Bland litt sitronsaft og to spiseskjeer sukker for peeling i ansiktet. Tørr hud trenger eksfoliere stadig å fjerne eventuelle døde celler produseres med hud peeling. avokado Det er utmerket å gi naturlig fuktighet til huden. Med en svært moden avokado lage en slurry og bruke den som en maske på ansiktet og la på i 20 minutter. Deretter vaske ansiktet med kaldt vann. Hvis du har veldig tørr hud, gjenta masken to ganger i uken. En annen maske for tørr hud Det er persimmon. Puré en persimmon og tilsatt en teskje av olivenolje. Påføres i tørt og la stå i 20 minutter. Fjern masken med melk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 82


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme