Permanent Leppestift: Glem mekke!

Permanent Leppestift: Glem mekke! Vernos vakker og sminke intakt Det er noe som mange av oss ønsker. Og selv om hver gang makeup, leppestift og øyenskygge, for eksempel, er bedre og mer holdbar, sannheten er at vi alltid klager over at vi trenger retocarnos tid til annen. Revolution leppestifter utvilsomt er de som tåle over tid og tidligere tider forblir intakt og som om vi hadde bare male. I dag, takket være forskjellige merker, inkludert Deliplus, Mercadona merke, kan vi gjøre våre lepper er perfekt 24-timers.

Stadig kvinner er mer flørtende og ønsker å være perfekt 24 timer i døgnet. Og med mengden av produkter som går på salg hver så ofte og stadig forbedres, er det umulig å ikke bli som stjernene i Hollywood.

I tillegg til de nye produktene, er det sant at merker stadig fornedre prisene høyere noe som gjør dem mye mer tilgjengelig for oss alle kan male oss slik vi liker uten å bruke mye penger på produkter.

På spørsmålet om neglene, for eksempel noe lignende skjer er at moter er i endring og vil skape mer og mer. Her er det nyeste tilskuddet til den magnetiske spiker forlate en svært original ferdig striper, stjerner eller skrå linjer. Så de er perfekte bare male neglene med denne spikeren, og før de er tørre plassert på toppen av hver negl en magnet er bygd (eller du kan kjøpe på stedet) at det ikke er å eliminere den magnetiske delen av glasur forming morsomme grunner.

For lepper, ingen tvil om revolusjonen er permanent leppestift. Vi klager alltid om at når vi drikker litt vann eller gni oss med frakk eller genser, våre lepper miste farge umiddelbart. Vel å løse dette har skapt denne type leppe.

Hva er de, hvordan du søker og hvor kan du finne dem?

Permanent leppe som navnet antyder er de som varigheten er mye større enn vanlig leppestift. de kan vare enda 24 timer uten å miste farge.

De gjelder som om en penn og siden det tørker pene lepper, ta bygget en spesiell kakao slik at ikke bare ikke får tørr og forlate en dårlig følelse, men de gjør leppene vises mye saftigste.

Vi kan finne mange merker leppestifter, L'oreal Det har vært en av pionerene, sammen med Maybelline og Lancôme. Men for alle budsjetter, Mercadona Han har gitt ut sin egen serie som de fleste av meningene er virkelig tilfredsstillende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3


Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة رمز الريشة