Naturlige Lepper: Leppestift naken for alle hudtyper [BILDER]

nude lepper: nude leppestift for alle hudtyper. Sommer makeup trender satser på et ansikt av naturlig, frisk og ren. For å oppnå dette aspektet vi trenger fremfor alt å ha en sunn og omsorg hud, gjør makeup resten. Nude farge leppestift er en trend sesong etter sesong går tilbake til vår forfengelighet. å velge en nude leppe må ta hensyn til huden vår tone, så gir vi deg noen tips for å velge riktig leppestift.

Når vi har valgt en naken leppe blyant er det fordi vi valgte to typer sminke: en som fremhever øynene og en annen 100% naturlig. Hvis du gjør opp på våre øyne med sterke skygger, i lyse farger og mørke toner, og fokusere all oppmerksomhet på øynene, så leppe makeup bør være undervurdert. å gjøre dette nude leppestift er perfekt. Hvis våre øyne sminke på stil smokey eyes, bør våre lepper være i en roligere tone, som naken. Hvis du satser på en veldig naturlig sminke, både ansiktet og øynene går i nøkterne og enkle toner. Lips makeup farger vil også gjøre eller støvete, med dem får vi et veldig naturlig og frisk makeup.

Hvis du ikke har huden av en mellomliggende tone leppestifter engasjement i Moca / nude farge med gylne nyanser og roser. For å gi noen definisjon på leppene legger en glans å fullføre utseendet.

Hvis du har mørk hud:

Du bør se litt lysere enn huden din tone og en lys overflate leppestift. Nude toner med innslag av bronse og brunt er ideelt for deg. Hvis huden din er lys brun, engasjement nudister med hint av karamell-farget eller rosa detaljer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 59 =


Erstatning for kød Madre frasi Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة رمز الريشة