Elena Furiase: makeover av kravene i manus [BILDER]

Elena Furiase: makeover av kravene i skriptet. Skuespilleren som oppnådde berømmelse for sin rolle i Vicky kostskole, Han har etterlatt sitt lange hår på grunn av en ny serie som vil fungere og også gi Antena 3, samme kjede som ga ham berømmelse. Denne nye utseende har lært seg gjennom et bilde lagt ut på sin personlige Twitter-konto. Vi vet ikke hvilken rolle det vil ha å spille i denne nye serien, men vi vet at dette er grunnen til at ledet til å gi denne ganske bemerkelsesverdig endring i sitt bilde. Det virker som det er fortsatt å se på skjermen med dette nye utseendet, så langt vi er fornøyd med det første bildet publisert.

Elena Furiase Det har gått fra å gjennomføre en lang manke som har preget alle disse årene hvor vi har kjent for sitt arbeid som skuespiller, en cortita Melenita som dekker opp til ørene og pannelugg. Det har også blitt endret farge en tone mørkere som hun hadde i det siste.

Nyheten har nådd oss ​​gjennom to meldinger publisert på sin konto Twitter. Først annonserte han at han hadde endret sitt utseende på grunn av en ny serie som kan ennå ikke si: "Endre utseende for en ny serie @ antena3com jeg kan ikke avsløre !!!! Klipp og farge !!!!! "Og da ikke å la oss alle med intriger, har inngått en bilde der ser han med dette nye bilde og en tweet som leser: "Her er det nye utseendet !!!! Kort mørkt. "

I midten av forrige måned, så vi går til Care Awards ti 2012, der nesten alle deltakerne valgte svart, og blant dem Elena. Og i denne loven, men vi så skuespilleren med det lange håret bølgete og med en lysere hårfarge, så se på disse bildene og det nye utseendet du kan se den store forandringen som har skjedd. Med ganske klippe det litt og endre fargen, dette ser skuespilleren som en annen, og er klar for sin nye rolle på TV, hemmelig øyeblikk.

Datter Lolita Flores har en litt grov lapp, siden jeg hadde helseproblemer, og fysisk utmattelse måtte forlate stykket "Perfect Crime" og kunne ikke innlemme serie Antena 3, Patron. men nå returnerer til TV med kraft og en bilde helt renovert.

Skuespillerne er mest endre styling av håret ditt for arbeid, slik at vi ser mange av dem med forskjellig utseende hver så ofte, som Naomi Watts, da den ble kuttet til rollen som Lady Di.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 78 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo