Kort bølgete hår kutt: den mest trendy [BILDER]

Mest trendy kutt bølgete hår. Oppdag mange opsjoner du må se frisyren med de mest spektakulære bølger.

Flere sesonger, i form av trender kvinnelig frisør, endene har okkupert alle de store magasiner og catwalken rundt om i verden, vel de kortere shorts, som asymmetrisk rocker stil, trend også denne 2014 pixie stil, etc., eller de lengste manes og klumpete.

Men denne våren / sommeren 2014 den sterkeste trenden ikke er fokusert nettopp på hårklipp, men hvordan du tar det, å være bølgete stil det beste alternativet, som vi nylig viste deg alle frisyre trender å se misunnelsesverdig bølger i håret; uten tvil kongen vil være bølget snitt midi.

Bølgete korte frisyrer

Blant de stiler som vi kan finne for å se bølgete hår, som vi allerede har nevnt MIDI-kutt eller bob Det er utvilsomt en av de beste alternativene, fordi vi kan bruke den med veldig romantisk preg som Jessica Simpson, dekorere den med en stor blomst pluss Rachel Bilson med sin faux bob, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Rachel McAdams eller avdøde Brittany Murphy.

Men hvis bølgene er fokusert på de beste endene forlater flere svinger, endringene stil radikalt, til å bli mye friskere og moderne, som Victoria Beckham, Katie Holmes, Julianne Hough, Rihanna, Vanessa Hudgens eller Alexa Chung.

Men det er ikke alt, fordi hvis klart en klippe litt kortere hår Du kan også bli med i denne trenden selv om det er litt ubehagelig å skape bølger, og du kan selvfølgelig også sesongen eksperimentere med dem og fargestoffer De er ramponerende som rosa, blå eller kontraster med lysere nyanser.

Sjekk ut vår bildegalleri og velg din favoritt blant alle som foreslår at du ser, at du ikke vil angre på det, og kan resultere et funn for fremtidige sesonger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 21 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة