Pigtail braid: Steg for steg guide for å gjøre

Det er mer å ta en titt ut av vinduet for å se at mange kvinner ty til hestehale for dag til dag, og det er en av de mest allsidige frisyrer i verden. Men dette gjør dem ikke kjedelig, snarere tvert imot! Den store fordelen de bringer, pluss praktisk er at du kan gi dem små detaljer som gjør dem verdig en ekte dronning. Det er nettopp dette som gjorde Letizia Ortiz: legge flettene for en veldig behagelig og raffinert utseende. Hvis du ønsker også å få et elegant utseende uten å ofre komfort, ikke gå glipp av trinnvis veiledning for å gjøre en hestehale med flette.

pigtail flette

der mange måter å lage en hestehale med fletter, fra de enkleste til de mest formelle. Derfor viser vi nedenfor tre versjoner slik at du velger det som passer best til ditt ansikt og i hvilken sammenheng gå å utfolde seg.

Versjon 1: gjennomsnittlig pigtail

Det første alternativet for å få en flettet hestehale er den som brukes Letizia Ortiz, så vi bør ikke tro at med noe enkelt ikke kommer til å få et flott resultat.

Skille en del av fronten av håret som gjøre hvis ønsket separering av resten smell manke. Lag en hestehale med håret ditt ser bort denne delen, og med sistnevnte, lage små fletter. For å gjøre dette, kan du melde deg på tre snorer eller to endene, selv om det i dette trinnet vil vi vise det andre alternativet. Ta en liten dusk av smellene, dele den i to og se stramme hverandre. Når du har det, vikling enden til coletero og gjenta denne handlingen på alle trådene. Når du er ferdig kan du fikse vridde endene med gafler, og voila!

Versjon 2: høy pigtail

Denne versjonen kommer fra hånden til Patry Jordan og det er karakterisert ved en høy hestehale. Separate et parti håret av en av side hodet og gjøre en hestehale med resten hår. Fordel låsen i tre deler og lage en flette med hver av dem. Når du er ferdig, passerer endene på coletero og fest dem med en gaffel.

Versjon 3: Kø lav

Sistnevnte er også et verk av skjønnhet blogger Patry Jordan, men denne gangen skal vi vise deg hvordan du gjør en lav hestehale med fletter.

Holder halve håret og Videre deler seg i to, en øvre og en nedre. Ta toppen og gjøre en Braid root, og gjøre det samme med låsen nedenfor. Når du har, passerer to fletter bak.

Håret løs og skiller en Sentrallås, som du vil gjøre en hestehale. Den laterale lås som du må skille slå den på, gi det videre og hold coletero med gafler. Og du har din komfortabel, stilig frisyre og sist!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 14


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة