Hvordan få negler med gel effekt [BILDER]

Spiker gel effekt uten UV-lamper. Gel negler tillate oss å ha en perfekt, lys og langvarig manikyr. For sommeren gel manikyr er faktisk trenden, og alle uten å få gel negler eller gå gjennom UV-lamper. Det er også en av trendene for våren / sommeren 2014. Det er en neglelakk som ikke går ubemerket hen, og er veldig lett å påføre, tørker raskt, vare lenge og har et profesjonelt resultat.

Med ankomsten av gode været fancy malte negler hender og føtter med levende, intense, levende farger som forbedrer vår soling og å gi litt farge til vår ser ut. Det finnes flere alternativer for å få den perfekte manikyr, for eksempel gå til en kosmetolog: skjønnhetssalonger vi kan sette en perfekt gel negler, pluss at du også kan gjenoppbygge eller, du bruker semipermanent glasur. Disse løsningene er perfekt for personer med lange negler, og de trenger å bære alltid bra, men de er teknikker som trenger tid og konstant oppmerksomhet.

Fargene på sesongen for hender og føtter Alt fra de søteste pastellfarger til de mest vågale farger. Vanligvis de sterkeste og lyse farger er bedre i sommer. Selv om kaker med mørk hud er også svært attraktivt. Hvis du er ute gel spiker effekt anbefaler vi Puppe varig farge Gel meget sommerlige farger og metallisk glans. Hvis du ønsker en pastell rosa satse Finish Gel Avon. Det splitter Collistar har også mange emaljer gel effekt. Hvis du er ute etter dristigere farger og fluor bet av Debby Gel lekeområde. Deborah har også en samling av emaljer gel med stråle- og moteriktige farger. Nails Inc, er en av de ledende merkene i form av emalje, er dens effekt coleción gel en glede av farger og nyanser.

Hvis du ønsker en skinnende effekt fantasy bet samling Nail Gel Essence hjemme . De er toppstrøk med glitter gel farger og finish. Besøk vårt galleri for å se de vakreste emaljer og manikyr med emaljer gel virkning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 59 =


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة