Hvordan å farge håret rosa feilfri

Hvordan å farge håret rosa feilfri. Fargerike fargestoffer har blitt en hel må ha. Farge håret fargen er trend og raseringen tar flere sesonger. En favoritt når farget hår farge er rosa. Det er mange nyanser og nyanser av rosa: fuchsia, pastell rosa, Bubblegum rosa&# 8230; Den rosa fargetone er ikke lett å bruke, men ikke fortvil, i EllaHoy gir vi nøklene til feilfri rosa farge.

Første gang du rosa ringorm, men du har mye trening med fargestoffer, går til en frisør. Den andre gangen kan du allerede gjøre det hjemme. Hos frisøren bemerker prosessen for deg så hjemme enklere. Da har du trinn og tips å følge å få en flott rosa hår:

  1. Rosa hår å farge du må ha lyst hår som er blond. Hvis du har mørkt hår du har å bleke håret for å gjøre det klarere. Husk at bleking skadet hår lenge, så vi anbefaler deg å gå til en profesjonell til å gjøre
  2. Før du tar handling, må du være forberedt: en beholder for farging, en børste dye, rosa farge som du har valgt, hansker plast eller silikon, en dusjhette, en (hår, kroppsolje&# 8230;) og en kam.
  3. Valget av fargestoff vil avhenge av hvilken type rose du ønsker å ha i håret. normalt De er semi-permanent fargestoff å være med vask. Det er flere merker av skjønnhet hvor du kan kjøpe fargede fargestoffer som Manic Panic eller Crazy Color. På mange anledninger jeg anbefaler å prøve fargen på et lite område før du bruker den fullt ut. I dag tinn hårfargemidler, produseres uten ammoniakk og PPD fri. Vanligvis allergivennlige produkter. Det finnes også selskaper som velger for veganere fargestoffer (f.eks Manic Panic)
  4. Vaske hår og tørk i dybden. Håret må være helt ren og tørr før farging.
  5. Påfør litt olje på konturen av pannen og ørene for å hindre flekker.
  6. Legg all dye du kommer til å trenge (avhengig av lengden på håret ditt) i beholderen for farging og passer godt med børsten.
  7. Med børsten fargestoff, Produktet påføres rikelig hele håret (i dette trinnet bør du bruke hansker). Husk at du ikke bør gjelde i hodebunnen, men fra en centimeter unna det. Strekker fargestoff jevnt fra roten til spissen med en børste. Fargestoffet bør skummet, det betyr at det allerede har absorbert hår.
  8. Deretter dekke håret med et plastlokk dusj og la på fargestoff for ca 40 minutter. Hvis du legger varme til håret på 7 minutter eller så kan du nå fjerne fargestoff
  9. Deretter vaske håret med kaldt vann inntil vannet renner nesten fargeløs.
  10. Når du ha håret missfarging bør du ta vare på litt mer enn vanlig. Bruk spesielle hår produkter for håret missfarging. En gang i uken bruke en maske på håret. Og arganolje du vil være flott å holde hydrert og skinnende hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi