5 lilla leppestift for sommeren 2016


  5 lilla leppestift for sommeren 2016. Ønsker du å bruke en annen nyanse av leppestift for sommersesongen? Her er fem leppestifter i lilla paret sommeren 2016, de er perfekte for et snev av lilla til ditt smil. Den lilla fargen er vanligvis angitt for vintermånedene, men denne sesongen vises i mange samlinger sommer skjønnhet. Det viser at det er en svært allsidig tone og ser flott ut med en brunfarge.

  Hot Chocolate MAC Vibe Tribe

  samling Vibe Tribe av MAC Cosmetics Det viser at lilla er en frisk farge for sommeren 2016. I løpet av denne samlingen du finne sjokolade leppe farge med nyanser av lilla. Den har en veldig flatterende satin finish. Dette leppestift skiller seg ut perfekt med en gyllen brunfarge.

  Giorgio Armani Rouge D'Armani Number 601

  Hvis Giorgio Armani velger en lilla i sin nye kolleksjon av makeup er det at det er moderne. Tallet 601 av linjen Rouge D&8217; Armani er en litt mørk lilla, som er utstyrt med en spesiell farge teknologi sikrer at leppene forblir intakt i lengre (opp til 8 timer). En perfekt leppestift, men du ønsker å ta opp sminken hele tiden.

  Intens Matte Lip Pencil + Cheek Tone NUDESTIX Raven

  Firmaet Nudestix For salg på Sephora tilbyr en nyskapende bar lepper. Det er en glatt, kremaktig leppestifter i børste som tjener som lip liner, leppestift og rouge format. Det er en blyant i ett. Det gir jevn dekning, vanntett og varer i opptil seks timer. Mauve tone av samlingen er Ravn. Leveres med parkering-eco er et metall samlet, med stor innvendig speil og en kvalitet sliper.

  Dior Addict Lipstick After Party

  I området Dior Addict Lipstick Du har en veldig kul lilla med skinnende overflate. After Party er tonen, en leppe med en kremet konsistens, en krysning mellom leppestift og gloss som perfekt glir på leppene. Det etterlater også en strålende effekt som gjør at det skiller seg ut perfekt hud tanning.

  Sephora Rouge Baume SPF 20 Bashful Beige

  Sephora foreslår for denne sommeren 2016 en leppestift farge med en sterk personlighet. Bashful tone Beige Rouge Baume samlingen er en blålilla med middels intensitet, og har en veldig naturlig og vakker finish. Den inneholder også en solkrem SPF 20 som det er perfekt for at luzcas løpet av dagen i sommer.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 3 = 5


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer