Tips for å organisere makeup som en profesjonell

Gradvis vi samle så mange kosmetiske produkter som når vi innser, er organisasjonen en reell rot. Faktisk er den vanligste situasjonen som begge finner ut at lip stick med ny kjole eller en bestemt nyanse. Hvis du ønsker å unngå dem og føles som en ekte profesjonell, Ikke gå glipp av disse makeup tips for organisering.

1. Spesifikke produkter

Så raskt og effektivt for å bestille din makeup profesjonelt er å kjøpe bestemte arrangørene. Disse er vanligvis gjennomsiktige plast og bringe hullene for å innføre leppestifter, emaljer, osv.; men, selvfølgelig, det avhenger av modellen. Selvfølgelig, fungerer dette som De har ikke en veldig overveldende mengde produkter.

2. kister

Hvis du har mange kosmetiske produkter, du kan alltid ty til salg av Ikea skuffer. Tanken er innføre hver makeup arrangøren ovenfor, slik at vi kan gå inn i en skuff hver leppe, i en annen emaljer, i en annen skyggene ...

Kosmetikk beholderen har vanligvis en svært raffinert og estetisk utseende, slik at du kan bruk som dekorasjon. Glasurer er en av de mest stabile, så det vil være ideelt for ditt oppdrag. Du kan sortere dem etter form, farge eller merke. Du vil skape en regnbue i løpet av minutter!

4. Profesjonelle Kofferter

I markedet for profesjonelle makeup artister kofferter, der de kan legge inn alle dine produkter og ta dem der de trenger. Hvis du ikke har en enorm mengde produkter, Denne løsningen kan være perfekt for deg. Og du kan lagre alt, inkludert på en hylle hvis du måtte bruke flere kofferter.

5. Emballasje resirkulert

Hvis du er en av dem som tror de ikke trenger å bruke mye penger for å få en ganske effektiv organisasjon, har du helt rett. Gjennomsiktig plast skuffer, askebegre, penner, bokser, flettede kurver, kopper... alt kan være et fantastisk sted å lagre våre produkter. I tillegg makt tilpasse den på vilje å matche perfekt med resten av innredningen blir en fryd. Du vil elske resultatet!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 41


Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico رمز الريشة