Typer av strekkmerker: årsaker og behandlinger for hver

På et tidspunkt i våre liv finner vi furer, en marquitas hud, vanligvis hvit, lilla eller rød vi tror er relatert til strekking av huden. men Vet vi egentlig hvorfor de vises?

Vanligvis "Striae" fremstilles ved at det gror på huden, det vil si, ved plutselige endringer i vekt, vekst, muskelutvikling eller graviditet. Å strekke huden for mye uten riktig ernæring, leksisterende hud som fibre bryte produsere en kutan atrofi som fører til merker eller linjer på huden viklingen som kan variere mellom 1 og 14 mm bred.

Men ikke alle strekkmerker er like. De er identifisert etter deres farger og på grunn av utseende. Å vite hva slags stripe vi kan bidra til å rette behandling selv hindre utbruddet på forhånd.

Striae etter farge

  • Rød eller lilla: Strekkmerker er unge, mindre enn ett år, slik at de er lettere å behandle enn å frakte i kroppen lenger.
  • Rosaceae: Det er anslått at tidspunktet for utbruddet er omtrent ett til to år. Både røde eller lilla og rosa er produsert av dårlig blodsirkulasjon på plass, slik at behandlinger å eliminere eller forbedre fokus på forbedrer blodsirkulasjonen kremer eller salver av ytterligere forbedre hudens elastisitet.
  • Hvit eller grå: De er strekkmerker mer tid i kroppen vår, så De er vanskeligere å behandle da dette farge betyr at blodtilførselen til området er fullstendig forsvunnet. Kremer hjelp, men vil ikke være like effektivt, så andre behandlinger anbefales, for eksempel kollagen injeksjoner eller ikke-invasive metoder som biodermogénesis
  • Striae lilla eller lilla, med mørkere røde og fiolette fargetoner vanlig. De forholder seg til Cushings syndrom og overproduksjon av kortisol (Hyperkortisolisme), dvs. ved et hormonelle problem. De kan også forårsakes ved fortsatt inntak av farmasøytiske steroider. Hvis du ser striper av denne fargen, eller at du virker uvanlig, er det best å gå til legen din.

Striae som deres sak

  • Graviditet og fedme: De er striae relatert til gravide og overvektige mennesker mister vekt drastisk. Selv om de er også forbundet med tilstander som nefrotisk syndrom og ascites. Vanligvis de vises på brystet, magen og brystene De er de mest vanlig blant kvinner. Den beste behandling er forebygging med en Riktig hydrering av dermis. For gravide er kremer og naturlige oljer anbefalt, som olje steg hofter. Hvis det ikke er noen vei tilbake og har gått der i mange ikke-invasiv som naturlig eller kjemisk biodermogénesis kollagen kremer for å hindre permanent behandlinger ikke blir markedet. Ta kontakt med din gynekolog før du gjør noen behandling hvis du er gravid.
  • Striae pubertet: Puberteten er en av de raskest voksende stadier av kroppen vår, slik at deres utseende er vanlig på dette stadiet av livet. De vanligvis vises i nedre rygg, ben og bryst i tilfelle av kvinner. De er ikke alltid permanent, men det er tilrådelig behandling og forebygging. For å unngå dem, er det viktig å ta matvarer som bidrar til helse av huden, og alltid ordentlig fukte huden med kremer eller naturlig rettsmidler
  • Furer for muskelvekst: dreven trening, spesielt relatert til vektløfting, kan være en avgjørende faktor når strekningen, det hele tiden fremmer muskelvekst. Vanligvis kan de vises i biceps, triceps og skulder muskler, Selv om i henhold til den type trening de kan være plassert på andre deler av kroppen. I tillegg til kosthold og tilstrekkelig hydrering hvis de dukker opp, kan du behandle dem med kjemisk peeling eller laser resurfacing behandlinger. Fremfor alt, forventer ikke å starte behandling og gå til en spesialist i begynnelsen av hans utseende sentrum.

Du kan også være interessert Biodermogénesis: Non-invasiv behandling for strekkmerker og markedets beste kremer for å forebygge strekkmerker i svangerskapet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 59


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi