Ana de Armas: makeover med håret rosa tannkjøtt!

Ana de Armas: makeover med håret rosa tannkjøtt! Det synes vi allerede har farget hår stjerne i sommer, siden de allerede er flere kjendiser som har valgt for rosa å farge håret, men ikke på samme måte. Hvis et par dager siden var Blanca Suárez som viste oss på sin konto Instagram Wicks av denne fargen hadde gått, nå er hans partner i "The Internship", Ana de Armas som også har valgt denne fargen, bare at for alt håret i det som ser ut som en make must for hans neste film.

Hvis denne sommeren du ønsker å være trendy som hårfarge er opptatt av, vil du ikke være en annen for å bruke den rosa, enten veker eller hele håret, fordi det vi ser fra den berømte siste, er det fargestoffet mote.

For noen dager siden Blanca Suárez viste oss sin Instagram-konto som hadde en veker roser for sommeren, men ganske subtil og hårtuppene, vi kunne bedre på premieren av "Lovers passasjerer" i New York, hvor skuespilleren blendet kledd i Emilio Pucci.

Ikke at jeg har valgt å ha på seg en rosa parykk som Vanessa Hudgens gjorde for noen dager siden, men det ser ut, krav til skriptet, skuespilleren har alt håret farget rosa i et Clarito tone, som vist til oss i hans konto Instagram.

"Her SOL! Klar for min neste film &# 8220; For en håndfull kysser&# 8221 ", var kommentaren som fulgte bildet, så i sin nye film vil vi se dette ser mer risikabelt og radikal, men det er nødt til å se den live, siden dette bildet har en noe merkelig lys som ikke tillater oss å sette pris på god hårfarge.

Så langt, Ana de Armas Han hadde slitt en mørk manke, men kort tid etter annonserte sin separasjon Marc Clotet, det gikk til Californian veker, som gjorde spranget til Hollywood, hvor det synes det vil nå begynne å jobbe med denne filmen heter "A Fistful of kisses".

Det gjenstår å se hva rollen er, fordi bildet Ana de Armas i denne filmen er det ganske kraftig, med hårfarge som vi er uvant, ser uansett, som fortsatt opprettholder røttene mørkere.

Så du vet, enten ved krav til manuset eller ferie, er denne sommeren fasjonable å bære en snev av rosa hår, som de allerede har gjort Ana de Armas og Blanca Suárez, Nå er spørsmålet skal du tør?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة