Øye poser: Hvor mye koster operasjonen?

Øye poser: Hvor mye kirurgi?. En av de operasjoner som oftest utført i dag er øyelokk kirurgi, kalt blepharoplasty. Denne operasjonen er å korrigere overflødig fett og overflødig hud fra nedre eller øvre øyelokk. Utseendet av poser har ingen alder, de vises i både unge og eldre. Mens det er sant at i løpet av årene ofte vises mer. Vi forteller deg hva denne operasjonen, prosedyren og pris.

blepharoplasty Det er en ganske enkel operasjon med varige resultater. Først må du sette deg selv i hendene på en profesjonell og kirurgen må vurdere tilstanden til øynene dine og generelle helse. Husk å stille eventuelle spørsmål du har i dine spørsmål til teknikken. Denne operasjonen utføres under lokalbedøvelse, området hvor operasjonen utføres normalt bare anestesi. Det kan være tilfelle du trenger narkose, men det er ikke vanlig. Hva er blepharoplasty? Denne operasjonen innebærer å fjerne ekstra hud på øvre og nedre øyelokk og gjenopprette normal okularspenningen muskel. I den nedre øyelokk de kan komme til å finne store lommer av fett som kan fjernes på flere måter: ved ekstern rute, så et kutt er gjort under fanene og fettputer er fjernet og lukket med en subtil sutur. Hvis det gjøres ved hjelp innvendig et mini innsnitt er gjort på innsiden av øyelokket og det ekstra fett gjennom den innvendige slimhinner i øyelokk er fjernet. ingen ytre sår er til venstre og er en operasjon som vanligvis er tilgjengelig for personer under 50 år.

Operasjonen varer vanligvis omtrent en halv time og vanligvis må bo på sykehuset en dag. Etter operasjonen må holdes bind for øynene (hvis operasjonen er utført på nedre øyelokk og eksternt). Blepharoplasty later en rosa arr som til slutt forsvinne. Tegn på tretthet forsvinne, vesker og ansikt Den presenterer et mer ungdommelig utseende. Transaksjonsprisen kan variere avhengig av inngrep, er øyelokkene operert etc.&# 8230; Blepharoplasty kan ha en omtrentlig pris på 1500-3300 euro, men det avhenger av mange forhold. som vi antydet tidligere år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 13


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi