Grått hår: Vintage mote tone [BILDER]

Vintage hipper tonen er grå. Borte prøver å skjule grått hår med fargestoffer eller frykt for hvitt hår, kommer moderne vintage trend våre manes.

Siden verdens begynnelse, har kvinner hatt panikk til utseendet på grått hår, som det er ansett som en av de tegn på aldring som mindre gunstig og flere år du setter opp, og har tydd til en rekke metoder for å skjule dem og eliminere dem, selv til det punktet av trekke dem ut av desperasjon.

mange kjendiser De har ikke vært i stand til å la det gå og allerede har pekt på denne innovative trenden, slik tilfellet er Rihanna, Lady Gaga, Nicole Richie eller Lily Donaldson, men som med de fleste hår trender, kan variasjoner bli uendelig.

Stiler å bære grå

Den sølvfarge kan ha mange muligheter fra langt hår til pixie cut, som det kan være en av de mest etterspurte, det dårligere; utallige kvinner har vedtatt dette utseende som Det begynner og slutter med grå tips tomme eller omvendt, og det er den mest flatterende.

På den annen side hvis det er en trend som har blåst denne sesongen er å sikring med en annen tone grå fantasy, Hovedpersonene i de beste kontraster for denne sesongen, som kan være lavendel, pastell rosa, grønn eller blå, gjør en overraskende, men ikke altfor ekstravagant kombinasjon, som vi så for eksempel i modellen Cara Delevingne, Kelly Osbourne og Lady Gaga, han valgte å gi sin grå manke dab i de mest vågale mørkeblå.

Husk at din stil kan gå hvor fantasien kommer, men hvis du ikke er for lys, velger å ta en titt på vår fotogalleriet, sikker på å finne den stilen som vil fengsle deg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 71


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi