Lange krøllete hår kutt i 2014: Hva tar det? [BILDER]

Lange krøllete hår kutt, trender 2014. Den klassiske lange krøllete hår trenden fortsetter, men du gi et annet preg med nye trender uten å risikere for mye.

Krøllete hår har vært en klassiker livslang, og at kvinner som bærer langt hår får med denne type hår, så finner det svært vanskelig å skille seg av med det fordi normalt Det koster dem dobbelt så lang tid å få det, men også som vanligvis skjer det, de med rett hår ofte ondulárselo til fest eller en mer formell hendelse, en frisyre som utvilsomt har blitt stjerne blant kjendiser eleganse som fremstår med liten innsats.

Den naturlige krøller har råd til ta bustete, som denne effekten er en av de mest etter trend denne sesongen, spesielt hvis du har langt; du kan prøve delt i midten eller midt, men hvis du gre håret rett hånd ved å lyve håret tilbake, Du får en veldig naturlig effekt og volum, med som skiller seg ut gjennom hvilken det passerer.

Hvis du i stedet håret er glatt og du vanligvis gre mest romantiske bølger, du kan prøve å klippe det i lag og gjøre akkurat det samme for å gi volum og krøller ikke trekke vekten. Med litt lakk eller en myk karding du vil få det.

Krøllete hår fargestoffer

Et annet alternativ hvis du ikke liker en endring av stil, er endre farge enten radikal og diskret stripete hår eller brekking helhet.

blant naturlige toner ytterligere trend er brun med blonde striper, mahogny, naturlig effekt med rødt eller blondt platina elskede, men husk at hvis decoloras mye, må du klippe deg en god del å bli ganske brent.

Blant de mest overskridende nyanser av sesongen er det Bubblegum rosa, lilla eller blå, pluss grå, i år har kommet for å bli blant yngre.

Du vet, hvis du ønsker en endring for å garantere at du ikke klippe håret, satse på disse trendene og du fornye bakgrunnsbilde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 91


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة