Illuminator regnbue: Hvordan gjøre det selv

Kan du forestille deg en illuminator å forlate en lett berøring regnbue på ansiktet ditt? den belysningsbuen Det er den nyeste trenden i belysning og EllaHoy vi elsker. Så vi ønsker å fortelle hvordan du gjør det steg for steg i ditt eget hjem.

Hva trenger du for å gjøre lyset regnbue?

Merknader som gir deg alt du trenger for å lage din lyset regnbue, alle med resirkulert materiale.

 • Ventiler i gammelt støv ødelagte øyet skygger de er myke farger, past type og ha en bit av iriserende glans å belyse ansiktet.
 • 1 tarrito glass å blande skyggene, som babymat.
 • 1 beholder for din lyset, Det kan være en skygge allerede ferdig. Bare vask og tørk.
 • 1 målestav (Eller en skje, hva du har på hånden).
 • noen alkohol og en pipette til å kaste.
 • Bomull pads.
 • En bit av toalettpapir.

Hvordan lage din illuminator regnbue

 1. bryter første fargetone du har valgt og kaste den i glasskrukke å blande.
 2. agrégale en alkohol dråper og å blande: denne vil være i stand til å vende tilbake til kompaktere pulveret; dråper alkohol satt gradvis til du kommer til å lage en lime.
 3. Sett deigen i beholder for din lyset, legg den til side, som en liten stripe og gjorde compáctala med litt toalettpapir; overflødig gir rom for andre farger.
 4. Gjenta den samme prosessen for hver farge du velger for lyset regnbue, før du har fullført alle farger og beholderen der du plasserte være komplett og full av opplysende regnbuer.
 5. For å være helt kompakt, plassere en bomullsdott på belysnings hjem rainbow og knuser litt forsiktig med en flat gjenstand, for eksempel en lue eller noe lignende.
 6. La tørke noen timer før bruk.

Du har din egen belysningsbuen. Nå bare søke med en børste lett over kinnbena, som du ville gjort med en vanlig lyset. Du vil se at de vil refleksjoner av de forskjellige fargene du brukte, for eksempel gul, oransje, grønn, rosa og blå. Husk at fargene skal være myke, pastellfarger, slik at det er veldig sterk i ansiktet ditt.

Ett triks: med denne teknikken kan du lage ulike typer belysning for enhver anledning med ulike fargekombinasjoner, eller til og med rødme eller kontur farge du foretrekker.

Du kan også være interessert i: Eye Makeup regnbue: Hvordan gjøre det steg for steg og Rainbow Lips: Hvordan få [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer