Red Lips: Hvem favoriserer? [BILDER]

Tips for å velge rød leppestift. Røde lepper er trenden i år etter år. Men hvordan å velge riktig tone? Her avslører vi noen Triks for å vite hva disse leppe farger som best passer du er.

¿Røde lepper røde lepper nei ja eller? Blant makeup trender sesong etter sesong, vanligvis får det spesielle prominence røde lepper. Men samme stil av sminke gir de samme resultatene noen kvinner enn andre. Det er derfor viktig å vite godt natur våre egenskaper eller, for eksempel vår hudfarge og på bakgrunn av dette, derfor bruke de riktige tonene.

Rødt er absolutt en av de fetish farger mange kvinner, fargen på lidenskap, men vi vet hvem som virkelig favoriserer fordi, akkurat som det kan forskjønne vår look, kan ødelegge hvis vi ikke bruker den riktig. Nettopp da vi passe på å lære deg noen skjønnhet tips for å finne ut hva makeup som passer best for hver type leppe og fremfor alt, vet hvordan du ser en perfekt røde lepper.

Hvordan velge leppestift?

Mulighetene som tilbys av leppestift er enorme. Du kan ikke bare hjelpe deg å forbedre dine øyne, men også kan korrigere defekter i leppene og en forsterker er også humøret. Men nøkkelen ligger i å vite hvordan du skal velge leppestift riktig.

Det første trikset er knyttet til de ulike nyanser av rødt der du kan velge. Hvis leppene er preget av å ha en naturlig farge, foreslår vi nær dekanter en violet hue. For de andre at du har en korall tone, kan du velge i så fall lyse rødt.

En annen hemmelighet å huske på er den kontrast mellom leppestift og fargen på hud, øyne og fargen på håret ditt. For kvinner med blek hud, karmin eller burgunder farge er perfekt, men jeg fraråder å velge de andre varme toner. Hvis, derimot, er du brunette med blå øyne, rød, kirsebær, bringebær eller rosa blyant er ideelle for å vise frem et enestående utseende.

Kastanjer og blonde kvinner, hva som er riktig leppestift?

Er du brun? Ønsker å skryte lepper? I så fall må du flytte paletten ved siden av oransje og korall. Men vi anbefaler ikke at du male leppene med en mørk rød lapstick siden det ikke ville få overføre kraften du ønsker. Hvis du også har grønt, honning eller grønne øyne, kan du decantarte også av Vermilion leppestift farge.

men, Hva med blonde kvinner? Med denne tasten gult hår og hud, en leppestift rød oransje kan være veldig effektive. I dette tilfellet kan fargene aprikos, fersken og papaya ikke glipp fra din makeup kit.

Hvis du også ønsker å vite andre triks for å markere leppene ikke gå glipp av følgende anbefalinger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة