Hair Trender 2016: mørk grønn

Blant hår trender for 2016 er inkorporering av en ny farge, mørk grønn, hvis magnetiske nyansene kommer stampende. Denne tonen er en av de mest egnet for kvinner med mørkt hår, som det gir en touch ny og original. Hans overraskelse og morsomt naturen er i økende grad tiltrekker narkomane til ungdom og skjønnhet. Og, i motsetning til hva man skulle tro, er en farge ytterst allsidig. Hvis du ønsker å vite mer, gå ikke glipp av alt vi fortelle deg om dette hår trend for 2016: mørk grønn.

mørk grønn

Vi sa farvel til den blonde etter en lang sesong dominert av lysende salutt på 2016 ny trend: de mørke tonene. Mørk brun og svart er stjernene i denne sesongen, men alltid kombinert med en annen farge. Utvilsomt en av de største overraskelsene som bringer denne våren / sommeren er det innlemme mørk grønn. Levende og dyp tone gir en særegen mørke manes endre og legge vekt på dristig karakter og natura kvinnen som bærer den.

Hvis du ønsker å bli med på denne måte, har du flere alternativer. De ligger på Internett og en masse gode ideer som kretser rundt denne fargen. Ingen flere trenger å ta en titt på Instagram å finne det stadig generaliserer over hastag #darkgreenhair.

Du kan velge å farging alt på håret ditt mørk grønn, men hvis du vil ha noe mer diskret det kan bare gjøre dette i noen dotter. Dette vil gjøre hver bevegelse med grønn fargetoner overrasket som du ser er beæret. Det er også blitt svært populært voksende Røttene til vår farge og bruke de resterende håret i mørk grønn. Hvis du ønsker å finne en unik stil, oppfordrer vi deg til å kombinere ulike farger for å finne den mest passende for deg. Et forslag er å blande det med mørk grå å tjene poeng på appell. Det vil ikke svikte!

Hva synes du om denne artikkelen? Vi anbefaler at du også ta en titt på de beste trender i frisyrer for 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer