Gel negler hjemme uten lampe: Alle produkter [BILDER]

Gel negler hjemme uten lampe: Alle produkter. Gel negler vinner kampen til tradisjonell manikyr. For å gjøre en gel manikyr har tre alternativer: ved hjelp av UV-lamper, ingen lampe og gel spiker ferdig. Han avsluttet nesten det samme, men ikke bruk en lampe sparer tid, penger og plass. For å gjøre en gel manikyr hjemme vil du trenger visse produkter eller kits, så du teller alle detaljer, slik at du kan vise frem gel negler uten å bruke en UV-lampe.

Det er flere måter gjøre gel negler hjemme uten lampe. Den første og enkleste, men uten et profesjonelt resultat, bruke en gel neglelakk finish. Nesten alle bedrifter har spiker skjønnhet med denne effekten, for eksempel, Essie, Kiko, essensen&# 8230; disse behandling emaljer gel De er ideelle, men du har god tid og ønsker å se en manikyr gel raskt og enkelt. Essie, for eksempel, tilbyr sin emaljer Gelcouture. Det er et manikyr gel overflate med to enkle trinn, spiker og deretter et dekkstrøk først påføres gel. Disse emaljer kan vare opp til 12 dager intakt og har 19 farger.

Et annet alternativ for å omgå UV-lamper er å bruke såkalte &8220; geler geler eller kulde uten lys&8221;. Disse geler er sammensatt cianacrilatos og krever ingen aktivering med lys eller ved anvendelse av UV-lamper. Geler uten lys har enkel anvendelse, men dens styrke er lavere sammenlignet med andre materialer. Reaksjonen katalysator er et kjemisk stoff som påføres ved sprøyting eller børsting. For å bruke disse gels, må du først desinfisere og desmquillar spiker. Etter å ha fjernet neglebåndene med appelsin pinne. Lima negler og fjerne støv, gjelder spisser (om nødvendig) og rene spiker med rensevæsken. Påfør gel over hele neglen overflaten og deretter Activator påføres med pensel eller spray til neglene. Du må la det tørke og på nytt på avtrekkeren. Lima olje og polering negler og bruke en glasur eller glans polsk.

For å utføre denne manikyr med kalde geleer du kan kjøpe produktene hver for seg eller i kit. disse pakkene vanligvis bærer følgende produkter: gel uten lampe, spiker lim, korte tips, lime, lime taco Paar polering tips poser, tynnere tips, pensel, preparer kunstige negler neglebåndene sensitive gel og glass godet. Det er enklere kits, men dette ville ha alt du trenger for en manikyr uten UV-lampe. Finn-merker som Thuya og nded. I vårt galleri vil du se alle gel spiker produkter uten lampe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 81 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron