10 motetrender for våren / sommeren 2016 du må følge [BILDER]

10 motetrender for våren / sommeren 2016 du må følge. Er det mulig å kjøpe den nye mote trendene for våren / sommeren 2016 nå? Svaret er definitivt ja, men for å oppnå dette må vi nøye velge hva klær og tilbehør som best reflekterer kommende trender er. Så får vi se hva som er de viktigste trendene for kommende sesong blir.

En av trendene vi har sett på catwalken flere Det er stempling Sjekk. Sjekken er den samme som sjakkmønster, selv om dette utskriften er knyttet til vinteren, spesielt for bruk av tartan, for vår / sommer 2016 sweeps. Selvfølgelig gjør vi ikke refererer bare til å skrive ut pledd, men alle typer utskrifts malerier, fra klassisk til moderne. Den sølvfargede Det har vært en av de hot trend denne vinteren 2016, men også i vårsesongen. Kort sagt, virker det som vi liker glans, men trendene viser oss at må være sølv og blendende plagg med futuristisk look. Blant høydepunktene i den nye sesongen, vi markere en vakker Gucci bomber jakke stil.

Sikkert du vet at culotte bukser De er generelle trenden. Hvis du ikke har noen modell i garderoben er det på tide du kjøper en. For våren / sommeren 2016 er det nok av modeller å velge mellom, både lavpris bedrifter som luksus. Som for tilbehør som triumf neste sesong, er lommetørkle. Sats på en Bandana stil, som hadde på 90-tallet Ja, du kombinere og ta på en original måte: et armbånd, belte, hår&# 8230; I løpet av våren kan du fortsatt kult, så motemerker også tenke på en genser trend. Hvis du ønsker å være den mest fasjonable sted, velger En særlig enkel genser og rent kutt, med lange ermer og rund hals og rett. Det kan være glatt eller diskret preging, slik som striper. Som for jeans er tilbake skinny stil. Sats på en modell justeres og brutt. Denne type jeans kan kombinere ovenfor med mange deler. En grunnleggende.

Som hver vår, blomstene kommer tilbake og denne gangen floral utskrifter De kommer til å dominere våre garderober. Eller i det minste bør det være. Kjoler, bluser, jakker bomber, skjørt, skjorter&# 8230; De kler seg med vakre blomstermønstre. Blant de nye motetrender for våren / sommeren 2016 høydepunkt 70s stil, men med innslag mod. For å oppnå dette må en rett og lange bukser til ankelen. Denne typen bukser har feid rullebanene. Hvis du er av dem som foretrekker å bruke et skjørt og gå til mote, kan du ikke unngå å kjøpe en plisserte skjørt og pastellfarger. Velger en modell i rose kvarts eller ro blå, mote farger. Sist men ikke minst, merker vi retur av tweed jakker. Takk til Chanel igjen blitt trend. Velg kort og friske og energiske farger som gult og rødt modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 52 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة