2017 fottøy trender: mote som vil gjøre dine skritt

Høye hæler, med farge og penselstrøk, spesielt med masse karakter. Internasjonale motefirmaer har gjort sine forslag i fottøy denne sesongen, forslag som allerede gir mye å snakke om. Ønsker du å se det? Deretter betaler oppmerksomhet fordi i dag i EllaHoy, vi forteller deg alt om 2017 fottøy trender: mote som vil gjøre dine skritt, vil ikke forlate deg likegyldig.

Fottøy Trender i 2017

Hvis du er typen som ikke går så langt som mote er opptatt av, så dette interesserer deg. Motemerker og fottøy prestisje har snakket om hva som kommer til å ta, og hva som ikke neste sesong. en fottøy glamorøse og ett stykke for enhver anledning, Følgende regler spesifikk bruk kombinert med personlig preg av hver. Er du klar? vi startet&# 8230;

Til dette blir med modeller med snøre detalj og omringet ankel. For flate sko i nøytrale toner for å gi et snev av de mest elegante til enkle ballerinas. En tilpasset trend for fashionistas på jakt etter noe annerledes og moderne utseende.

metall Zaptos

For Oxford sko for stiletthæler og flat med noen plattform. Metalliske sko er en ideell unektelig trend å bære med ser daglig og partiet. Du kan se hvordan du kombinere metall sko dag og natt.

gylne toner

Hvis du likte metall sko, ikke gå glipp av støvler Stiletto i gull. Sikkert du har sett mer enn en i street style look med denne modellen, og er ideell: stilisere, forbedre figuren og lage antrekk full av lys og modernitet.

tøfler detaljer

Som jeg overtok tidligere denne sesongen standarden tilsier at fottøy jo mer personlig, bedre; selv om det er enkle sko i hvitt eller svart farge. Pynt deg med lapper, geometriske former og detaljer får fylt i farge og stil unike stykker.

tøfler

Her er hvor du kan la din fantasi og gjøre mange ekstravagante kombinasjoner du vil skje. Det finnes modeller med bare pekte og bue detalj, er det en sportslig måte, behovet for å blande farger og teksturer i samme modell og må kombinere håret med de mest delikate perler. Tør du å bære tøfler trend?

sko med hælrem

Gammeldags og vintage stil. Slingbacks sko ankommer, firkantet hæl, i fløte og svart spiss i farge. Perfekt for casual wear utseende og gi dem et poeng av enkel eleganse.

fløyel

Hvis du har sko i skapet dette så silkeaktig og elegant stoff, er det på tide å fjerne dem. Velvet sko tilbake til trend, hvis det noen gang sluttet å være. For flate stykker, bot eller firkantet hæl og Mary Jane. Vi elsker broderi detaljer på hælene!

Alexander McQueen

Se på Alexander McQueen nyeste kreasjon, booties i sort med strass og geometriske former, og ikke gå glipp av gjennomsiktig hæl. Uten ord har vi kjørt.

Prada

Dette Prada skoen vil også være et av de største beholdningen av mote for fjæren 2017. Dets delikat design og nøye utvalgte farger, De gjør det et samleobjekt.

Gucci loafers

I absolutte termer, Gucci loafers, uansett hvilken modell, form eller farge, er en mote trend for 2017. Klem klassiske modeller, lett å matche med det utseendet, er det en punkt eksentrisitet og ingen hud i nøytrale farger for å bære med en Ekstra feminin styling.

Du skjønner, mote vil markere dine skritt i år presenterer buskers, moderne og stilig. Og du? Har du allerede valgt som du bor?

Du kan også være interessert i: Fashion Trender for 2017: The Major må ha og motetrender våren - sommeren 2017 [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 62 =