sorte sandaler: Queen trend Sommer 2016 [BILDER]

Den trenden vil herske i sommer er sorte sandaler. Denne type fottøy er en av de mest brukte i sommermånedene for alle kvinner på planeten, i alle stil og farge tenkelig, men dette sommeren 2016 bedrifter har gitt spesiell forrang til sandaler svart farge, som kan finnes på utallige modeller og med priser som passer for alle budsjetter.

Vi er noen få dager for å starte den etterlengtede sommeren, og i flere uker har temperaturen steget tvinger oss til å tørke støv av kabinettet de kuleste klærne og selvfølgelig å dra på shopping etter nye trender av sesongen.

Som for fottøy, Vi har sett at cangrejeras sandaler har blitt en sterkere trender, og det samme har skjedd med den svarte, kan vi finne ut hvor vi går i alle stiler tenkelig.

Imens den yngre fast, Trafaluc, forfekter en mer uformell stil modeller flat plattform eller stil snøre opp, trend som også har blitt rettet Asos, dekorert modeller stjerner eller dusker, en annen trend av sesongen i fottøy.

For de heldigste lommer, designer Jimmy Choo forpliktelse til stiletthæl i nesten alle sine forslag, blant disse kan vi finne perler fra slike som modell semitransparent blonde, rett og slett fantastisk; og selvfølgelig kunne vi ikke unnlate å nevne de spanske design Manolo Blahnik, godt heeled med dekorasjoner av ulike stiler.

Vi kan også markere modeller som føflekker plattform Kling, sandaler med snøring glamurous eller tre plattform Mustang mer casual stil.

Du vet, sjekk ut våre forslag, og ikke kjøre sandaler i sommer, en må ha vi alle har i skapet vårt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 13


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة