plisserte skjørt trend denne våren / sommeren 2016 [BILDER]

plisserte skjørt trend denne våren / sommeren 2016. Plisserte skjørt er en må ha denne våren / sommeren 2016. Det er en svært allsidig plagg og et imperativ som ikke kan gå glipp av din garderobe denne sesongen. Plisserte skjørt er perfekt for en sofistikert og glamorøs look. Hva er mote modeller? Generelt er alle modeller med fine folder og lett struktur. Uansett lengden på skjørtet, farge eller stoff, og du kan bruke det plisserte skjørt som du liker. Kort sagt, er valget ditt, men i mellomtiden oppdage med oss ​​de vakreste plisserte skjørt for øyeblikket.

Blant mote trendene for våren / sommeren 2016 inkluderer plisserte skjørt. En modell som er til stede i nesten alle lavpris samlinger i øyeblikket er plisserte skjørt i metalliske nyanser. Når du velger plissert skjørt må du vurdere hva tid du skal bruke, lang type du ønsker, vil du toppe ut, farge, form, stoff&# 8230; En plissert skjørt er gyldig for en uformell eller mer dressy utseende.

Men hva modeller skjørt plissert mote for våren / sommeren 2016 er? Faktisk, er det nok av modeller å møte enhver smak og form. Plisserte skjørt som er mest fasjonable er midi og med litt flytur. Blant de mest glamorøse kreasjoner av øyeblikket inneholde forslag Alexander McQueen. De er midi skjørt i rosa kvarts bundet sateng og blomsterdekorasjon. Valentino gjorde ingen plisserte skjørt med blonder og plisserte skjørt er forpliktet Rochas inspirerende ballett. Dolce plissert skjørt & Gabbana er inspirert av landskapet og tradisjoner av Sicilia, Salvatore Ferragamo i stedet på å lage skjørt med grafiske mønstre fargeblokk. I MSGM og Cedric Charlier designet skjørt i grå og blå toner, ideelt hvis du liker å spille med normcore stil.

Plisserte skjørt i metalliske farger er tilstede i samlingene vår / sommer 2016 signatur Proenza Schouler, med modeller i bronse, sølv eller gull. Maison Margiela og Sisley triumf skjørt med laminat finish og geometriske mønstre. Skjørt og plisserte floral utskrifter er hovedpersonene i samlingene Giambattista Valli, Marc Jacobs og Mary Katrantzou. Lavpris bedrifter også forpliktet plisserte skjørt, spesielt lang midi. Zara, for eksempel, er det modeller i metalliske stoffer eller støvete toner. Mango, velger plisserte skjørt i sølv eller mørke farger som svart. Asos er det fargerike og mønstrede modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 76


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer