Hvordan å bære lær leggings: De beste bildene for å overbevise [BILDER]

Skinn leggings er en viktig antrekk denne sesongen der biker utseende er den ultimate. De kan virke risikabelt plagg, men frykt ikke, hvis du har spørsmål om hvordan å kombinere, Her presenterer vi de beste bildene som sikkert overbevise deg. Når du er ferdig med å lese at du ønsker å kjøpe et par som kjører denne vinteren.

Leggings er et plagg som ble må ha For noen år siden, og siden da har han ikke stoppet klatring stillinger. de er lett å kombinere og følgelig kan de være ideell for daglig eller omstendigheter som krever mer formelle slitasje, for eksempel en fest. vel, Hvis du også er skinn leggings, nivået på raffinement stiger med lynets hastighet. De ser ikke ut som en enkel bomulls siamesiske med en oversize genser som noen skinn. Hvis du ikke prøve det. Her har vi valgt de beste alternativene for å kombinere dette plagget så stor, ikke gå glipp av dem.

Denne delen også angi bluser og løse skjorter. den hvit Det er perfekt for å skape en god kontrast mellom de to delene av kroppen vår, men rød pledd De er også fantastisk.

Det spiller ingen rolle du velger en høye støvler eller en flate skos for dine føtter, som en sport eller noen dansere, alltid avhengig av situasjonen som du kler deg.

blazere

Dette plagget er også utmerket som ekstra skinn leggings til sammenstøt mellom to forskjellige stiler: En opprørsk og annen mer formell. Og hvis du velger en Banquet for dine føtter, så resultatet vil være den mest elegante.

total utseende

den lær lær Det kan virke ved første øyekast overdrevet. Men hvis du er ute etter en Total biker utseende, dermed kan du komme ut seirende. Ikke glem at dette året har blitt mote av 80-tallet, og med det i-grunge syklisten stil som vi liker. Velg huntress lær du liker det og ha den med leggings av samme materiale. Og hvis du velger en Lærstøvler med spenne Jeg vil ikke fortelle deg noe ... Hvor ser du den?

Har du overbevist? Kjør til å kjøpe skinn leggings begynner å oppleve... Men nå!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة