Trender Høst / vinter 2015-2016: klær og tilbehør med frynser [BILDER]

Trender Høst / vinter 2015-2016: kledde klær og tilbehør. En av de mest fremtredende trenden av sesongen høst / vinter 2015-2016 er utkantene. I fjor var det allerede trenden og fortsette sin regjeringstid denne sesongen. Frynsene har blitt sett i de beste mote samlinger på visningene catwalk, men også i de nye forslagene til lavpris bedrifter. Utkanten invadere bukser, vester, jakker, kjoler, vesker, sko&# 8230;

Det er nok av haute couture merker som har valgt å legge denne typen innsetting (frynser) sine klær. Samling høsten / vinteren 2015-2016 Elizabeth Frank er det nok av fringed klær, fra kjoler med stuper necklines gjennom brus fringed jakker. Rebecca Minkof i hans siste show presenterte oss med lange cardigans og jakker med frynser i forskjellige lengder, mens Max Azria BGBC Han la til lange skjørt og jakker. kortere frynser er sett i klærne til den nye kolleksjonen av Edun, mens Sally LaPointe fokuserer på å designe multi-fringed skjørt. Luksusboliger som Saint Laurent og Dolce & Gabbana De har tilpasset å legge frynser og med dine tyngre strøk, semsket skinn frakker og jakker i ulike lengder og farger, mens fringed Missoni valgte å dekorere en chic etnisk poncho.

Tror du ikke at bare de luksuriøse merkene satser på utkanten, har lavpris bedrifter lagt mye av klær og tilbehør med frynser. For eksempel Trekk& Bear og Bershka tilby oss Kåper og korte jakker med frynser. Du har også kantet støvler, ideelt for å matche dine setentas ser. Stradivarius og Zara har også mye klær og tilbehør som vesker eller kantet mini vesker, jakker eller skjørt. Hoved star av alle fashionistas sukk De er jakker eller kantet semskede jakker 70s stil. Merker som Zara, Massimo Dutti og Uterqüe jakker designet modeller av denne typen. Utkanten kan også bæres på kjolen ser mer. For eksempel: i korte kjoler fringed flapper stil kremhvitt, disse kjolene er perfekte for leter etter en vintage look.

Hvis du ikke er veldig glad i utkanten, kan du decant av tilbehør som vesker eller sko. fringed støvler, som jeg sa ovenfor er en helt må ha. For de mer uformelle utseende velge flate støvler kantet og å gå ut eller gå på jobb med høyhælte støvletter fringed de er ideelle. Med poser bør du være mer forsiktig, velger poser med korte frynser men du ønsker å skille seg ut også, selv om trendene som markerer grensen til posene bør være lang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho