Polka dot utskrifter, den nye trenden for 2017 [BILDER]

Couture designere vi forbi ham våren og sommeren 2017 moteshow vi har bekreftet. Polka Dot utskrifter er en trend. Kjoler, bluser, skjørt og bukser er fylt med prikker og bli må-ha for sesongen. Vi gir deg alle detaljene.

Mote polka dot utskrifter

I mini eller emulere puntillismo store punkter. Alle er verdt og tilpasse perfekt til de mest trendy mote. De punktmønstre er kjennetegnet ved en markert retro luft, tendens til å være hovedsakelig i svart og hvitt, og det er allerede mange haute couture designere som Oscar de la Renta, Michael Kors, Gucci Resort, Dior, Galliano, Dolce & Gabbana, som de satser alt ser med polka dot kjoler, eller skjorter, skjorter, bluser og til og med bukser og skjørt, noen ganger gjør kontrast størrelser i samme styling.

en skjorte med print dot Den er ideell for daglig antrekk, kan du blande med de sorte bukser eller jeans i klassisk snitt, for skotøy velger et tips muldyr eller sokker i hvitt. Kjoler med utskrifter av punktene er egnet for nesten alle stilarter: modeller tynne stropper med mikro prikker, polka dot langermet stor, tett kjole med tyll detaljer og kjøligere deler måne midi å bære om våren. Og hvis du er en av dem som tør alt, ikke gå glipp av bukser med punkter, Det er biter rett snitt, jo mer løs og det er modeller i lyse farger for å skape ser full av dristig.

Full av personlighet og stil, føflekker våge som viktig av sesongen. sofistikerte og feminine plagg, kurver og volumer at modellene "prikket" der hvitt tar i sentrum på sin motstående fargetone og omvendt, deler innsats forsterkes av mer subtil og glamorøse versjonen, den søthet og nøkternhet De blandes i en perfekt balanse. Utvilsomt, føflekker får alltid bringe det flørtende berøring og våre elegante antrekk. Og du? Tør du å bære polka dot trend?

Du kan også være interessert i: Fashion naif: Den naive stilen er fornyet og tilbehør trender våren - sommeren 2017


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 17


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo